Gurmets a la xarxa

L'art de menjar i beure bé s'ha convertit en tot un savoir-faire per a moltes persones. Als quioscs, multitud de revistes ens conviden a elaborar tot tipus de plats: des dels més sofisticats als més senzills passant per aquells més saludables. I, com tots sabem, la cuina s'ha exaltat tant que els cuiners més famosos del país i part de l'estranger són tan o més coneguts -i estimats- que el propi Montilla o ZP.

Vistes les circumnstàncies, el Popet i la Popeta no ens podíem quedar enrera i hem volgut posar a la xarxa el nostre granet de sibaritisme gastronòmic que molts ja coneixeu.

Com a bona periodista, he volgut contrastar la informació i he buscat al diccionari el significat exacte de "Gastronomia". Segons el IEC online, la gastronomia és el "coneixement de tot el que té a veure amb la cuina, l’elaboració i composició dels plats, l’art de degustar i apreciar els menjars i les begudes". I també la "qualitat de gastrònom" que, si vas rebuscant pel diccionari, acabes sabent que es tracta d'una "persona afeccionada a menjar bé".

Això és exactament el que som a Panxacontenta. Uns paladars afamats de bon menjar que sempre tenen un budell buit per provar les creacions més insòlites.

Que vagi de gust!!


Futuribles

Com que la nostra llista de restaurants que volem tastar ha crescut una barbaritat (som així de capritxosos), hem decidit que aquest apartat sigui una entrada amb cara i ulls en la nostra bloc. Hi podeu arribar utilitant l'etiqueta '_Futuribles' del llistat de la dreta.

Ja ho sabeu: si teniu alguna suggerència d'algun restaurant que voleu compartir amb nosaltres, podeu afegir un comentari a aquesta entrada o posar-vos en contacte amb els Poppets a l'adreça: anskaro[arroba]gmail.com.
Estarem encantats de ser els vostres reporters personals i publicar així una ressenya de la vostra proposta al bloc.

Pregó al visitant

El contingut d'aquesta bloc és merament informatiu, subjectiu i, òbviament, no té cap caràcter publicitari. Per descomptat, no tenim ànim de lucre (som així de macos, nosaltres ;p). El que us volem transmetre és que el que hi ha escrit és una percepció personal, explicada de forma simpàtica i divertida —almenys per a nosaltres— de les visites que hem fent a una sèrie de restaurants. Ens agrada compartir les nostres experiències i impressions personals amb qualsevol que arribi fins a aquesta bloc. Una opinió més a la butxaca no fa mai mal, no?

D'altra banda, no podem fer-nos responsables dels diferents comentaris que puguin anar escrivint els visitants de la bloc, però mentre aquests tinguin un to cordial i respectuós, no en treurem cap. Entenem que hi ha gustos per a tot!

Que us sigui profitosa la visita a la bloc!

13/11/07

Cardamon

Nom: Cardamon
Adreça: Carders, 31
Ubicació: Born
Telèfon: 93 295 50 59
Web: www.cardamon.es
Cuina: Pròxim Orient / Orient Mitjà
Preu: 20-40€

Notes: Com podeu fàcilment comprovar si heu fet una ullada ràpida a aquesta bloc, no hi tenim gaires restaurant de cuina del Pròxim Orient, entenent aquesta com la que procedeix del Líban, Síria... i anant ja més lluny, cap a l'Orient Mitjà, la del Pakistán. En aquest sentit, el Cardamon, segons els crítics que podeu llegir a les revistes d'oci i gastronomia, és un dels millors llocs de Barcelona per degustar aquest tipus de cuina que tan valora les espècies i els fruits secs. Profundament aromàtica, cal acostumar-se a una cuina que no deixa indiferent a ningú i que cal anar-s'hi introduïnt a poc a poc, sense presses, com exigeix la bona cuina. Recordo que l'hummus estava especialment bo, tot i que també us haig de dir que vaig pillar una taja tan gran que el restaurant i la seva gent el recordo com si estigués en els miralls del Tibidabo... de tota manera, entre els meus vagues records fruit del vi, entreveig un local modern però integrat en l'essència culinària de la cuina que professen i en el barri en què se situa, que, en gran part, està habitat per persones d'aquests països. Així que us animo a tastar aquesta cuina començant per un Cardamon, i si després voleu continuar pels "pita-pita-heeee" i els falafels i altres paradetes, doncs ja és cosa vostra... ;p Ah! me'n descuidava! una mica més avall, pel mateix carrer, crec recordar que hi ha una pastisseria libanesa... una temptació terribleeeeeee!!!

No hay comentarios: