Gurmets a la xarxa

L'art de menjar i beure bé s'ha convertit en tot un savoir-faire per a moltes persones. Als quioscs, multitud de revistes ens conviden a elaborar tot tipus de plats: des dels més sofisticats als més senzills passant per aquells més saludables. I, com tots sabem, la cuina s'ha exaltat tant que els cuiners més famosos del país i part de l'estranger són tan o més coneguts -i estimats- que el propi Montilla o ZP.

Vistes les circumnstàncies, el Popet i la Popeta no ens podíem quedar enrera i hem volgut posar a la xarxa el nostre granet de sibaritisme gastronòmic que molts ja coneixeu.

Com a bona periodista, he volgut contrastar la informació i he buscat al diccionari el significat exacte de "Gastronomia". Segons el IEC online, la gastronomia és el "coneixement de tot el que té a veure amb la cuina, l’elaboració i composició dels plats, l’art de degustar i apreciar els menjars i les begudes". I també la "qualitat de gastrònom" que, si vas rebuscant pel diccionari, acabes sabent que es tracta d'una "persona afeccionada a menjar bé".

Això és exactament el que som a Panxacontenta. Uns paladars afamats de bon menjar que sempre tenen un budell buit per provar les creacions més insòlites.

Que vagi de gust!!


Futuribles

Com que la nostra llista de restaurants que volem tastar ha crescut una barbaritat (som així de capritxosos), hem decidit que aquest apartat sigui una entrada amb cara i ulls en la nostra bloc. Hi podeu arribar utilitant l'etiqueta '_Futuribles' del llistat de la dreta.

Ja ho sabeu: si teniu alguna suggerència d'algun restaurant que voleu compartir amb nosaltres, podeu afegir un comentari a aquesta entrada o posar-vos en contacte amb els Poppets a l'adreça: anskaro[arroba]gmail.com.
Estarem encantats de ser els vostres reporters personals i publicar així una ressenya de la vostra proposta al bloc.

Pregó al visitant

El contingut d'aquesta bloc és merament informatiu, subjectiu i, òbviament, no té cap caràcter publicitari. Per descomptat, no tenim ànim de lucre (som així de macos, nosaltres ;p). El que us volem transmetre és que el que hi ha escrit és una percepció personal, explicada de forma simpàtica i divertida —almenys per a nosaltres— de les visites que hem fent a una sèrie de restaurants. Ens agrada compartir les nostres experiències i impressions personals amb qualsevol que arribi fins a aquesta bloc. Una opinió més a la butxaca no fa mai mal, no?

D'altra banda, no podem fer-nos responsables dels diferents comentaris que puguin anar escrivint els visitants de la bloc, però mentre aquests tinguin un to cordial i respectuós, no en treurem cap. Entenem que hi ha gustos per a tot!

Que us sigui profitosa la visita a la bloc!

13/11/07

Dolso

Nom: Dolso
Adreça: València, 227
Ubicació: Barcelona - Eixample Esquerra
Telèfon: 93 487 59 84
Web: www.dolso.es
Cuina: Creativa
Preu: <20€ (Menú)

Notes: Aquest restaurant és per a gent indecisa i que no l'importa gastar-se una mica més del normal a l'hora de dinar. Ho dic perquè, habent-hi anat només al migdia, l'oferta que tenen és de dos plats de primer, dos de segons i dos postres. Però si penses que no tens tanta gana per a dos plats més postres, hi ha una versió d'un plat més postres que, a més de no omplir-te tant, no et buida tant la butxaca. No es pot negar que els plats que serveixen tenen aquest to creatiu que no hi ha a un Bar Restaurant Jose de tota la vida. L'especialitat d'aquest restaurant, malgrat tot, són les postres ja que els seus propietaris són pastissers i donen l'opció d'emportar-te exquisites creacions d'autor per poder degustar-les a casa (o a l'oficina, si no hi ha més remei!) Aquest restaurant, a més de treure la gana també pot treure la set d'amor (més referències, truqueu a la Dicenta!). També s'ha de dir que molt gran no és que sigui, per tant, us haureu d'apretar molt si sou colla (i amb colla em refereixo a més de 2 persones :p).

1 comentario:

Josp dijo...

Esta es la opinión de alguien que fue (era mi cena de aniversario de bodas) y salio totalmente decepcionado.
Servicio con prisas y sin sonrisas.
Comida cara y de calidad media.
Ambientedel restaurante incomodo, estrecho y mesas pequeñas.
Los postres lo más decepcionante, a una bola de sorvete de frutos rojos le llaman cosmopolitan de postres.
En definitiva me destrozarón una supuesta cena romántica.