Gurmets a la xarxa

L'art de menjar i beure bé s'ha convertit en tot un savoir-faire per a moltes persones. Als quioscs, multitud de revistes ens conviden a elaborar tot tipus de plats: des dels més sofisticats als més senzills passant per aquells més saludables. I, com tots sabem, la cuina s'ha exaltat tant que els cuiners més famosos del país i part de l'estranger són tan o més coneguts -i estimats- que el propi Montilla o ZP.

Vistes les circumnstàncies, el Popet i la Popeta no ens podíem quedar enrera i hem volgut posar a la xarxa el nostre granet de sibaritisme gastronòmic que molts ja coneixeu.

Com a bona periodista, he volgut contrastar la informació i he buscat al diccionari el significat exacte de "Gastronomia". Segons el IEC online, la gastronomia és el "coneixement de tot el que té a veure amb la cuina, l’elaboració i composició dels plats, l’art de degustar i apreciar els menjars i les begudes". I també la "qualitat de gastrònom" que, si vas rebuscant pel diccionari, acabes sabent que es tracta d'una "persona afeccionada a menjar bé".

Això és exactament el que som a Panxacontenta. Uns paladars afamats de bon menjar que sempre tenen un budell buit per provar les creacions més insòlites.

Que vagi de gust!!


Futuribles

Com que la nostra llista de restaurants que volem tastar ha crescut una barbaritat (som així de capritxosos), hem decidit que aquest apartat sigui una entrada amb cara i ulls en la nostra bloc. Hi podeu arribar utilitant l'etiqueta '_Futuribles' del llistat de la dreta.

Ja ho sabeu: si teniu alguna suggerència d'algun restaurant que voleu compartir amb nosaltres, podeu afegir un comentari a aquesta entrada o posar-vos en contacte amb els Poppets a l'adreça: anskaro[arroba]gmail.com.
Estarem encantats de ser els vostres reporters personals i publicar així una ressenya de la vostra proposta al bloc.

Pregó al visitant

El contingut d'aquesta bloc és merament informatiu, subjectiu i, òbviament, no té cap caràcter publicitari. Per descomptat, no tenim ànim de lucre (som així de macos, nosaltres ;p). El que us volem transmetre és que el que hi ha escrit és una percepció personal, explicada de forma simpàtica i divertida —almenys per a nosaltres— de les visites que hem fent a una sèrie de restaurants. Ens agrada compartir les nostres experiències i impressions personals amb qualsevol que arribi fins a aquesta bloc. Una opinió més a la butxaca no fa mai mal, no?

D'altra banda, no podem fer-nos responsables dels diferents comentaris que puguin anar escrivint els visitants de la bloc, però mentre aquests tinguin un to cordial i respectuós, no en treurem cap. Entenem que hi ha gustos per a tot!

Que us sigui profitosa la visita a la bloc!

14/11/07

Gente de Pasta

Nom: Gente de Pasta
Adreça: Paseo Picasso, 10
Ubicació: Barcelona - Born
Telèfon: 93 268 70 17 - 93 451 35 58
Web: www.gentedepasta.com
Cuina: Italiana
Preu: 20-40€

Notes: I tant de pasta, de molta pasta!! I no pas d'aquella que es fa amb farina i aigua, no sé si m'explico... El cert és que els plats que se'ns ofereixen, sobretot a la nit, són molt interessants al paladar i estàn boníssims... però recordo que en aquella època moltes de les butxaques que m'envoltaven, inclosa la meva, no estaven precisament per tirar cohets, sinó ben al contrari, per resar a totes les verges del santoral perquè, o bé ens toqués la loteria, o augmentèssin els sous d'una vegada... El cert és que el menú de migdia, quan encara estava obert el local d'Enric Granados, que és el que els Poppets freqüentàvem més, se situava al voltant dels 10-11 euros i no era massa extens, tot i que sí que destil·lava qualitat i bones mans a la cuina. A les nits, com ja se sap, la qualitat del producte final es veu incrementada substancialment, com el preu, però, de tant en tant, si es busca un italià modern i d'aires urbans, el Gente de Pasta és una opció fashion a tenir en compte. Així s'evita caure en els tòpics de locals massa "previsibles" en quant als plats i a la decoració, on és tan fàcil imaginar-se homes amb samarretes de ratlles vermelles recitant: Mammma miaaaa! ;p Tota una troballa... Si en veieu algú, aviseu-me si et plau! També és un bon lloc per si després es té previst d'anar a prendre unes copes pel Born. Pasta de tota mena (farcida i seca), abundant i creativa, així com amanides refrescants, carns i entrants ben saborosos: això és el que us trobareu en aquest local barceloní. Ah! Per últim, la meva recomanació: "Trío de queso de cabra gratinado a la miel de mil hojas y finas hierbas". Increïblement deliciós!

No hay comentarios: