Gurmets a la xarxa

L'art de menjar i beure bé s'ha convertit en tot un savoir-faire per a moltes persones. Als quioscs, multitud de revistes ens conviden a elaborar tot tipus de plats: des dels més sofisticats als més senzills passant per aquells més saludables. I, com tots sabem, la cuina s'ha exaltat tant que els cuiners més famosos del país i part de l'estranger són tan o més coneguts -i estimats- que el propi Montilla o ZP.

Vistes les circumnstàncies, el Popet i la Popeta no ens podíem quedar enrera i hem volgut posar a la xarxa el nostre granet de sibaritisme gastronòmic que molts ja coneixeu.

Com a bona periodista, he volgut contrastar la informació i he buscat al diccionari el significat exacte de "Gastronomia". Segons el IEC online, la gastronomia és el "coneixement de tot el que té a veure amb la cuina, l’elaboració i composició dels plats, l’art de degustar i apreciar els menjars i les begudes". I també la "qualitat de gastrònom" que, si vas rebuscant pel diccionari, acabes sabent que es tracta d'una "persona afeccionada a menjar bé".

Això és exactament el que som a Panxacontenta. Uns paladars afamats de bon menjar que sempre tenen un budell buit per provar les creacions més insòlites.

Que vagi de gust!!


Futuribles

Com que la nostra llista de restaurants que volem tastar ha crescut una barbaritat (som així de capritxosos), hem decidit que aquest apartat sigui una entrada amb cara i ulls en la nostra bloc. Hi podeu arribar utilitant l'etiqueta '_Futuribles' del llistat de la dreta.

Ja ho sabeu: si teniu alguna suggerència d'algun restaurant que voleu compartir amb nosaltres, podeu afegir un comentari a aquesta entrada o posar-vos en contacte amb els Poppets a l'adreça: anskaro[arroba]gmail.com.
Estarem encantats de ser els vostres reporters personals i publicar així una ressenya de la vostra proposta al bloc.

Pregó al visitant

El contingut d'aquesta bloc és merament informatiu, subjectiu i, òbviament, no té cap caràcter publicitari. Per descomptat, no tenim ànim de lucre (som així de macos, nosaltres ;p). El que us volem transmetre és que el que hi ha escrit és una percepció personal, explicada de forma simpàtica i divertida —almenys per a nosaltres— de les visites que hem fent a una sèrie de restaurants. Ens agrada compartir les nostres experiències i impressions personals amb qualsevol que arribi fins a aquesta bloc. Una opinió més a la butxaca no fa mai mal, no?

D'altra banda, no podem fer-nos responsables dels diferents comentaris que puguin anar escrivint els visitants de la bloc, però mentre aquests tinguin un to cordial i respectuós, no en treurem cap. Entenem que hi ha gustos per a tot!

Que us sigui profitosa la visita a la bloc!

15/11/07

L'encís

Nom: L'encís
Adreça: Provença, 379
Ubicació: Barcelona - Eixample Dret
Telèfon: 93 457 68 74
Web: -
Cuina: Mercat i Catalana
Preu: >40€

Notes: Restaurant amb una cuina realment encisadora. De mercat i catalana, aquest restaurant només està obert els festius i uns dies en concret de l’any, la qual cosa el converteix en un local selecte. El restaurant, a més, és molt petit, i qui vulgui anar-hi ha de reservar obligatòriament a menys que vulgui menjar amb tupper assegut en un banc del carrer. El propietari és un home de Benissanet (Terres de l’Ebre) i el podreu conèixer perquè és el mateix que servei cerveses i entrepans al bar del costat: L’Insbruck, que també és seu. Tot queda a casa, vaja. Ell mateix us atendrà, a mode de maître, a l’Encís. No us perdeu l’ocasió d’anar-hi en temporada de bolets, ja que és la seva especialitat. De tota manera, tots els seus productes són frescos i treballats amb delicadesa. Un bon indret per a celebracions íntimes i no gaire nombroses. Pregunteu abans la disponibilitat de dates, no us n’oblideu!

No hay comentarios: