Futuribles
Com que la nostra llista de restaurants que volem tastar ha crescut una barbaritat (som així de capritxosos), hem decidit que aquest apartat sigui una entrada amb cara i ulls en la nostra bloc. Hi podeu arribar utilitant l'etiqueta '_Futuribles' del llistat de la dreta. Ja ho sabeu: si teniu alguna suggerència d'algun restaurant que voleu compartir amb nosaltres, podeu afegir un comentari a aquesta entrada o posar-vos en contacte amb els Poppets a l'adreça:
anskaro[arroba]gmail.com.
Estarem encantats de ser els vostres reporters personals i publicar així una ressenya de la vostra proposta al bloc.
Pregó al visitant
El contingut d'aquesta bloc és merament informatiu, subjectiu i, òbviament, no té cap caràcter publicitari. Per descomptat, no tenim ànim de lucre (som així de macos, nosaltres ;p). El que us volem transmetre és que el que hi ha escrit és una percepció personal, explicada de forma simpàtica i divertida —almenys per a nosaltres— de les visites que hem fent a una sèrie de restaurants. Ens agrada compartir les nostres experiències i impressions personals amb qualsevol que arribi fins a aquesta bloc. Una opinió més a la butxaca no fa mai mal, no?
D'altra banda, no podem fer-nos responsables dels diferents comentaris que puguin anar escrivint els visitants de la bloc, però mentre aquests tinguin un to cordial i respectuós, no en treurem cap. Entenem que hi ha gustos per a tot!
Que us sigui profitosa la visita a la bloc!
Nom: Bar Txalupa
Adreça: Fermín Calbetón, 3
Ubicació: San Sebastián
Telèfon: 943 429 875
Web: -
Cuina: Basca i Pintxos
Preu: 20-40€. Pintxos: <20€
Notes: Aquest restaurant el recordarem pels seus deliciosos i variats pintxos i pel canaló de formatge i paté de tonyina que l’Oscar va llençar enmig de la concurrència (sigh). Allà podeu trobar pintxos de tota mena: freds, calents, salats, dolços, en torrades, fregits, etc. Nosaltres recomanem la combinació de formatge de cabra amb melmelada de préssec. És una bona opció per a menjar bo, ràpid, relativament barat i sempre més saludable que alguns locals de menjar ràpid que se’ns passen pel cap. L’únic inconvenient és que has de jugar als malabars amb els plats replets de pintxos, el got de txakolí i la resta de gent afamada del local (com sempre, un bon joc de cames a l’estil Mohammed Ali us pot ajudar). Bona sort i a gaudir!
No hay comentarios:
Publicar un comentario