Futuribles
Com que la nostra llista de restaurants que volem tastar ha crescut una barbaritat (som així de capritxosos), hem decidit que aquest apartat sigui una entrada amb cara i ulls en la nostra bloc. Hi podeu arribar utilitant l'etiqueta '_Futuribles' del llistat de la dreta. Ja ho sabeu: si teniu alguna suggerència d'algun restaurant que voleu compartir amb nosaltres, podeu afegir un comentari a aquesta entrada o posar-vos en contacte amb els Poppets a l'adreça:
anskaro[arroba]gmail.com.
Estarem encantats de ser els vostres reporters personals i publicar així una ressenya de la vostra proposta al bloc.
Pregó al visitant
El contingut d'aquesta bloc és merament informatiu, subjectiu i, òbviament, no té cap caràcter publicitari. Per descomptat, no tenim ànim de lucre (som així de macos, nosaltres ;p). El que us volem transmetre és que el que hi ha escrit és una percepció personal, explicada de forma simpàtica i divertida —almenys per a nosaltres— de les visites que hem fent a una sèrie de restaurants. Ens agrada compartir les nostres experiències i impressions personals amb qualsevol que arribi fins a aquesta bloc. Una opinió més a la butxaca no fa mai mal, no?
D'altra banda, no podem fer-nos responsables dels diferents comentaris que puguin anar escrivint els visitants de la bloc, però mentre aquests tinguin un to cordial i respectuós, no en treurem cap. Entenem que hi ha gustos per a tot!
Que us sigui profitosa la visita a la bloc!
Nom: Restaurant Perich
Adreça: Plaça de Tomàs Viver, 1
Ubicació: Mura
Telèfon: 93 831 70 36 - 93 831 73 36
Web: www.calcarter.net
Cuina: Catalana i Mercat
Preu: 20-40€
Notes: No sé si em va agradar més el poble, Mura, o el restaurant. La veritat és que tots dos, ubicats al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt, valen la pena de ser visitats almenys una vegada. El poble és entranyable i pintoresc fins a la més petita escletxa, portalada o carreró. I el restaurant, fent gala de tanta bellesa, no es queda enrera amb plats tradicionals però amb un toc modern i actual que propicia l’experimentació amb els sabors i els ingredients. És com dir que les mongetes seques són les de sempre però segur que alguna cosa diferent trobaríeu. Potser tot això m’ho estic inventant, perquè la veritat és que la memòria em falla, jaja, però el que sí tinc clar és que el Popet i jo en vam sortir molt satisfets i amb la panxa ben plena, com a nosaltres ens agrada!
Si no venen els papis amb vosaltres, aquest restaurant és possible que us permeti fer un 'simpa' ja que has de suplicar i cridar que, per favor, et cobrin.
No hay comentarios:
Publicar un comentario