Gurmets a la xarxa

L'art de menjar i beure bé s'ha convertit en tot un savoir-faire per a moltes persones. Als quioscs, multitud de revistes ens conviden a elaborar tot tipus de plats: des dels més sofisticats als més senzills passant per aquells més saludables. I, com tots sabem, la cuina s'ha exaltat tant que els cuiners més famosos del país i part de l'estranger són tan o més coneguts -i estimats- que el propi Montilla o ZP.

Vistes les circumnstàncies, el Popet i la Popeta no ens podíem quedar enrera i hem volgut posar a la xarxa el nostre granet de sibaritisme gastronòmic que molts ja coneixeu.

Com a bona periodista, he volgut contrastar la informació i he buscat al diccionari el significat exacte de "Gastronomia". Segons el IEC online, la gastronomia és el "coneixement de tot el que té a veure amb la cuina, l’elaboració i composició dels plats, l’art de degustar i apreciar els menjars i les begudes". I també la "qualitat de gastrònom" que, si vas rebuscant pel diccionari, acabes sabent que es tracta d'una "persona afeccionada a menjar bé".

Això és exactament el que som a Panxacontenta. Uns paladars afamats de bon menjar que sempre tenen un budell buit per provar les creacions més insòlites.

Que vagi de gust!!


Futuribles

Com que la nostra llista de restaurants que volem tastar ha crescut una barbaritat (som així de capritxosos), hem decidit que aquest apartat sigui una entrada amb cara i ulls en la nostra bloc. Hi podeu arribar utilitant l'etiqueta '_Futuribles' del llistat de la dreta.

Ja ho sabeu: si teniu alguna suggerència d'algun restaurant que voleu compartir amb nosaltres, podeu afegir un comentari a aquesta entrada o posar-vos en contacte amb els Poppets a l'adreça: anskaro[arroba]gmail.com.
Estarem encantats de ser els vostres reporters personals i publicar així una ressenya de la vostra proposta al bloc.

Pregó al visitant

El contingut d'aquesta bloc és merament informatiu, subjectiu i, òbviament, no té cap caràcter publicitari. Per descomptat, no tenim ànim de lucre (som així de macos, nosaltres ;p). El que us volem transmetre és que el que hi ha escrit és una percepció personal, explicada de forma simpàtica i divertida —almenys per a nosaltres— de les visites que hem fent a una sèrie de restaurants. Ens agrada compartir les nostres experiències i impressions personals amb qualsevol que arribi fins a aquesta bloc. Una opinió més a la butxaca no fa mai mal, no?

D'altra banda, no podem fer-nos responsables dels diferents comentaris que puguin anar escrivint els visitants de la bloc, però mentre aquests tinguin un to cordial i respectuós, no en treurem cap. Entenem que hi ha gustos per a tot!

Que us sigui profitosa la visita a la bloc!

26/1/08

Glaç

Nom: Glaç
Adreça: Nord, 43
Ubicació: Alp (La Cerdanya)
Telèfon: 972 14 40 77
Web: www.restaurantglas.com
Cuina: Creativa
Preu: >40€

Notes: Després d'una jornada a la neu lliscant com nens amb un trineu de plàstic (i no m'extenc en els "cuidaaaaaaooo" que allà van poder sentir-se), el més lògic no seria anar a dinar a un restaurant amb cuina d'autor i creativa, on tothom sembla que vagi de 21 botons en comparació amb tu, vestit amb xiruques, xandall i cabells enredats i xafats pel gorro... Com veieu, el nostre aspecte desentonava una mica en aquest local tant lluminós i diàfan, però el cert és que després de veure la carta i començar a tastar l'aperitiu que et serveixen gratuïtament, ens vam oblidar de la resta! Apa i que els bombin! Així que només podem dir que vam disfrutar molt amb uns plats de noms enrevessats i llargs, i d'aparença encara més desconeguda... Potser per això se'ns fan tant atractius a la vista, no? Però, de tota manera, pels preus i l'entitat que demostrava tenir el restaurant, a mi particularment els plats servits se'm van quedar una mica curts... Massa sal, Popet? I el brownie una mica sec pel meu gust (els coulants que vaig preparar jo per cap d'any eren 100 vegades millors, jaja, modèstia a part). El que sí em va encantar va ser quan, desolada pel cansament, vaig entrar als lavabos i vaig veure aquella amplitud i tovalloletes de roba individuals!!! quin luxe després d'una dura jornada! A recordar: si hi aneu, vigileu a on us asseuen, ja que si esteu a prop de la cuina és possible que el fum us impedeixi veure el vostre/a acompanyant... que dius, quina gràcia, no? Apa, pardals, bon profit i records a la visa!

No hay comentarios: