Nom: Glaç
Adreça: Nord, 43
Ubicació: Alp (La Cerdanya)
Telèfon: 972 14 40 77
Web: www.restaurantglas.com
Cuina: Creativa
Preu: >40€
Notes: Després d'una jornada a la neu lliscant com nens amb un trineu de plàstic (i no m'extenc en els "cuidaaaaaaooo" que allà van poder sentir-se), el més lògic no seria anar a dinar a un restaurant amb cuina d'autor i creativa, on tothom sembla que vagi de 21 botons en comparació amb tu, vestit amb xiruques, xandall i cabells enredats i xafats pel gorro... Com veieu, el nostre aspecte desentonava una mica en aquest local tant lluminós i diàfan, però el cert és que després de veure la carta i començar a tastar l'aperitiu que et serveixen gratuïtament, ens vam oblidar de la resta! Apa i que els bombin! Així que només podem dir que vam disfrutar molt amb uns plats de noms enrevessats i llargs, i d'aparença encara més desconeguda... Potser per això se'ns fan tant atractius a la vista, no? Però, de tota manera, pels preus i l'entitat que demostrava tenir el restaurant, a mi particularment els plats servits se'm van quedar una mica curts... Massa sal, Popet? I el brownie una mica sec pel meu gust (els coulants que vaig preparar jo per cap d'any eren 100 vegades millors, jaja, modèstia a part). El que sí em va encantar va ser quan, desolada pel cansament, vaig entrar als lavabos i vaig veure aquella amplitud i tovalloletes de roba individuals!!! quin luxe després d'una dura jornada! A recordar: si hi aneu, vigileu a on us asseuen, ja que si esteu a prop de la cuina és possible que el fum us impedeixi veure el vostre/a acompanyant... que dius, quina gràcia, no? Apa, pardals, bon profit i records a la visa!
IPPUDO abre su primer restaurante en Barcelona
Hace 2 semanas
No hay comentarios:
Publicar un comentario