Gurmets a la xarxa

L'art de menjar i beure bé s'ha convertit en tot un savoir-faire per a moltes persones. Als quioscs, multitud de revistes ens conviden a elaborar tot tipus de plats: des dels més sofisticats als més senzills passant per aquells més saludables. I, com tots sabem, la cuina s'ha exaltat tant que els cuiners més famosos del país i part de l'estranger són tan o més coneguts -i estimats- que el propi Montilla o ZP.

Vistes les circumnstàncies, el Popet i la Popeta no ens podíem quedar enrera i hem volgut posar a la xarxa el nostre granet de sibaritisme gastronòmic que molts ja coneixeu.

Com a bona periodista, he volgut contrastar la informació i he buscat al diccionari el significat exacte de "Gastronomia". Segons el IEC online, la gastronomia és el "coneixement de tot el que té a veure amb la cuina, l’elaboració i composició dels plats, l’art de degustar i apreciar els menjars i les begudes". I també la "qualitat de gastrònom" que, si vas rebuscant pel diccionari, acabes sabent que es tracta d'una "persona afeccionada a menjar bé".

Això és exactament el que som a Panxacontenta. Uns paladars afamats de bon menjar que sempre tenen un budell buit per provar les creacions més insòlites.

Que vagi de gust!!


Futuribles

Com que la nostra llista de restaurants que volem tastar ha crescut una barbaritat (som així de capritxosos), hem decidit que aquest apartat sigui una entrada amb cara i ulls en la nostra bloc. Hi podeu arribar utilitant l'etiqueta '_Futuribles' del llistat de la dreta.

Ja ho sabeu: si teniu alguna suggerència d'algun restaurant que voleu compartir amb nosaltres, podeu afegir un comentari a aquesta entrada o posar-vos en contacte amb els Poppets a l'adreça: anskaro[arroba]gmail.com.
Estarem encantats de ser els vostres reporters personals i publicar així una ressenya de la vostra proposta al bloc.

Pregó al visitant

El contingut d'aquesta bloc és merament informatiu, subjectiu i, òbviament, no té cap caràcter publicitari. Per descomptat, no tenim ànim de lucre (som així de macos, nosaltres ;p). El que us volem transmetre és que el que hi ha escrit és una percepció personal, explicada de forma simpàtica i divertida —almenys per a nosaltres— de les visites que hem fent a una sèrie de restaurants. Ens agrada compartir les nostres experiències i impressions personals amb qualsevol que arribi fins a aquesta bloc. Una opinió més a la butxaca no fa mai mal, no?

D'altra banda, no podem fer-nos responsables dels diferents comentaris que puguin anar escrivint els visitants de la bloc, però mentre aquests tinguin un to cordial i respectuós, no en treurem cap. Entenem que hi ha gustos per a tot!

Que us sigui profitosa la visita a la bloc!

26/1/08

Los Toreros

Nom: Los Toreros
Adreça: Xuclà, 3-5
Ubicació: Barcelona - Raval
Telèfon: 93 318 23 25
Web: -
Cuina: Tapes
Preu: <20€

Notes: Local ideal per perdre el nord i tots els punts cardinals amb les gerres de vi de batalla i sangria que serveixen, begudes que acompanyen a una interminable llista de tapes al més bon estil fregidora de ca la iaia que ocupen tota la taula i part de l'estranger. És, en altres paraules, un restaurant de tapeo GUARRU, que quedi clar, GUARRU!! No us espereu esferificacions de croqueta amb aroma de patata brava, sinó que allà hi trobareu croquetes de tota la vida, braves ben picantones, i pernil i calamars i bunyols i formatge i pa amb tomàquet... Vaja, ideal per a gresca i xerinol·la de tota mena! Els menús, per a la vostra informació, estan tancats, és a dir, per un preu per persona, t'ofereixen un nombre de tapes determinades, beguda, postres, cafè... etc. Si no ens falla la memòria, el més barat es troba a 16,50 €, la qual cosa no està gens malament, oi? A més, els crits i els flirteigs amb els cambrers per aconseguir xupitos gratuïts són sempre benvinguts! (això sí, aquí els xupitos se serveixen sense got...!). Recordeu de reservar si sou colla (i si no ho sou, aneu al bocata de la Rambla, jeje) i que tenen adoptat el sistema cada cop més estès dels dos torns: a les 9 i a les 11 de la nit, així que no us encanteu menjant! Si heu optat pel segon torn, procureu fugir aviat del carreró on es troba Los Toreros, ja que podeu tornar a casa xops i amb un cubell al cap! XD
Per cert... com es diu aquest restaurant realment? Perquè a la tarjeta es pot llegir 'Los Torereros'...

1 comentario:

Anónimo dijo...

Quins records!! fa uns anys vaig anar uns quants cops, però com sóc més d’amanides que de fregits GUARRUS... Molt encertats els comentaris. Tant d'oli em va fer recordar una mica al "Don Limpio".