Gurmets a la xarxa

L'art de menjar i beure bé s'ha convertit en tot un savoir-faire per a moltes persones. Als quioscs, multitud de revistes ens conviden a elaborar tot tipus de plats: des dels més sofisticats als més senzills passant per aquells més saludables. I, com tots sabem, la cuina s'ha exaltat tant que els cuiners més famosos del país i part de l'estranger són tan o més coneguts -i estimats- que el propi Montilla o ZP.

Vistes les circumnstàncies, el Popet i la Popeta no ens podíem quedar enrera i hem volgut posar a la xarxa el nostre granet de sibaritisme gastronòmic que molts ja coneixeu.

Com a bona periodista, he volgut contrastar la informació i he buscat al diccionari el significat exacte de "Gastronomia". Segons el IEC online, la gastronomia és el "coneixement de tot el que té a veure amb la cuina, l’elaboració i composició dels plats, l’art de degustar i apreciar els menjars i les begudes". I també la "qualitat de gastrònom" que, si vas rebuscant pel diccionari, acabes sabent que es tracta d'una "persona afeccionada a menjar bé".

Això és exactament el que som a Panxacontenta. Uns paladars afamats de bon menjar que sempre tenen un budell buit per provar les creacions més insòlites.

Que vagi de gust!!


Futuribles

Com que la nostra llista de restaurants que volem tastar ha crescut una barbaritat (som així de capritxosos), hem decidit que aquest apartat sigui una entrada amb cara i ulls en la nostra bloc. Hi podeu arribar utilitant l'etiqueta '_Futuribles' del llistat de la dreta.

Ja ho sabeu: si teniu alguna suggerència d'algun restaurant que voleu compartir amb nosaltres, podeu afegir un comentari a aquesta entrada o posar-vos en contacte amb els Poppets a l'adreça: anskaro[arroba]gmail.com.
Estarem encantats de ser els vostres reporters personals i publicar així una ressenya de la vostra proposta al bloc.

Pregó al visitant

El contingut d'aquesta bloc és merament informatiu, subjectiu i, òbviament, no té cap caràcter publicitari. Per descomptat, no tenim ànim de lucre (som així de macos, nosaltres ;p). El que us volem transmetre és que el que hi ha escrit és una percepció personal, explicada de forma simpàtica i divertida —almenys per a nosaltres— de les visites que hem fent a una sèrie de restaurants. Ens agrada compartir les nostres experiències i impressions personals amb qualsevol que arribi fins a aquesta bloc. Una opinió més a la butxaca no fa mai mal, no?

D'altra banda, no podem fer-nos responsables dels diferents comentaris que puguin anar escrivint els visitants de la bloc, però mentre aquests tinguin un to cordial i respectuós, no en treurem cap. Entenem que hi ha gustos per a tot!

Que us sigui profitosa la visita a la bloc!

16/7/08

Mulet

Nom: Mulet
Adreça: València, 350
Ubicació: Barcelona - Eixample Dret
Telèfon: 93 459 17 23
Web: www.restaurantmulet.com
Cuina: Creativa
Preu: 20-40€

Notes: Un gran descobriment, sí senyor! Hi vaig anar amb el meu compi de tota la vida, en Lluisot, per celebrar el seu aniversari, i als dos ens va encantar! Jo buscava un restaurant prop de casa que no fos excessivament car (no cal ser materialistes, oi? sobretot quan convides tu, jeje) i vam anar a parar al Mulet. Val a dir que les últimes vegades que m'havia tocat a mi convidar-lo havia fet "escapatòries" i havíem acabat a casa... jojo!
Entrant en matèria, el Mulet és un restaurant amb una cuina d'autor, jove i modern, que combina productes mediterranis amb d'altres de més exòtics, com el carpaccio de ren o la carn de cangur, i on la qualitat i el preu mantenen una relació de cordial amistat. Hi ha molt on escollir: tota mena d'amanides, de carpaccios, de plats vegetarians, de pasta, carns, peix... i tot amb aquell toc especial i creatiu que tan ens agrada. Jo vaig menjar només un plat (no tenia massa gana): lassanya vegetal de tomàquets secs, ceba confitada, bolets i finalment gratinada amb beixamel de formatge de cabra. El meu amic, en Lluisot, es va demanar una amanida que, segons ell, estava boníssima (i ben gran que era!) i després va optar per uns raviolis de carxofa. Els postres, també fantàstics: la meva tatín de poma amb gelat de vainilla em va encantar! Tot molt cuidat, vaja. Vosaltres sou d'aquells que pensa que el millor gelat de vainilla té piquets negres? Doncs la del Mulet és així.
La decoració, per la seva banda, es basa en línies sòbries, de blancs i negres, d'aires minimalistes. Molt urbà, vaja. Com a dada curiosa, el lavabo és una porta empotrada a la paret. Enrecordeu-vos-en! No feu com el meu amic que va fer el tour pel local i si no acaba entre els fogons poc li va faltar... jajaja!
PD: Ah! me'n descuidava! el Mulet és un dels pocs llocs de Barcelona on he vist que tenen vins de la Terra Alta! olé, olé i olé!!! doncs sí, de Gandesa: blanc, negre i rosat. Ells sí que en saben...

No hay comentarios: