Gurmets a la xarxa

L'art de menjar i beure bé s'ha convertit en tot un savoir-faire per a moltes persones. Als quioscs, multitud de revistes ens conviden a elaborar tot tipus de plats: des dels més sofisticats als més senzills passant per aquells més saludables. I, com tots sabem, la cuina s'ha exaltat tant que els cuiners més famosos del país i part de l'estranger són tan o més coneguts -i estimats- que el propi Montilla o ZP.

Vistes les circumnstàncies, el Popet i la Popeta no ens podíem quedar enrera i hem volgut posar a la xarxa el nostre granet de sibaritisme gastronòmic que molts ja coneixeu.

Com a bona periodista, he volgut contrastar la informació i he buscat al diccionari el significat exacte de "Gastronomia". Segons el IEC online, la gastronomia és el "coneixement de tot el que té a veure amb la cuina, l’elaboració i composició dels plats, l’art de degustar i apreciar els menjars i les begudes". I també la "qualitat de gastrònom" que, si vas rebuscant pel diccionari, acabes sabent que es tracta d'una "persona afeccionada a menjar bé".

Això és exactament el que som a Panxacontenta. Uns paladars afamats de bon menjar que sempre tenen un budell buit per provar les creacions més insòlites.

Que vagi de gust!!


Futuribles

Com que la nostra llista de restaurants que volem tastar ha crescut una barbaritat (som així de capritxosos), hem decidit que aquest apartat sigui una entrada amb cara i ulls en la nostra bloc. Hi podeu arribar utilitant l'etiqueta '_Futuribles' del llistat de la dreta.

Ja ho sabeu: si teniu alguna suggerència d'algun restaurant que voleu compartir amb nosaltres, podeu afegir un comentari a aquesta entrada o posar-vos en contacte amb els Poppets a l'adreça: anskaro[arroba]gmail.com.
Estarem encantats de ser els vostres reporters personals i publicar així una ressenya de la vostra proposta al bloc.

Pregó al visitant

El contingut d'aquesta bloc és merament informatiu, subjectiu i, òbviament, no té cap caràcter publicitari. Per descomptat, no tenim ànim de lucre (som així de macos, nosaltres ;p). El que us volem transmetre és que el que hi ha escrit és una percepció personal, explicada de forma simpàtica i divertida —almenys per a nosaltres— de les visites que hem fent a una sèrie de restaurants. Ens agrada compartir les nostres experiències i impressions personals amb qualsevol que arribi fins a aquesta bloc. Una opinió més a la butxaca no fa mai mal, no?

D'altra banda, no podem fer-nos responsables dels diferents comentaris que puguin anar escrivint els visitants de la bloc, però mentre aquests tinguin un to cordial i respectuós, no en treurem cap. Entenem que hi ha gustos per a tot!

Que us sigui profitosa la visita a la bloc!

21/11/07

Ginza

Nom: Ginza
Adreça: Provença, 205
Ubicació: Barcelona - Eixample Esquerra
Telèfon: 93 451 71 93
Web: -
Cuina: Japonesa
Preu: <20€ (Menú)

Notes: "Rápido, rápido, rápido!!" Aquest intrèpid restaurant-cantina japonesa té una característica que el fa únic: has de llegir-te les 2 pàgines de carta plenes de plats que no entens ni saps què volen dir (sobretot si no ets un entès com nosaltres en cuina oriental) i demanar el que vols en menys de 5 segons. T'atreveixes? Des de Panxacontenta suggerim que TV3 faci un reality sobre aquest restaurant, en plan la Masia de 1907: "La cantina de 2007". A veure què passaria... jeje! Ara, fora bromes, ja que el Popet m'avisa que se m'està anant l'olla, aquest restaurant és dels que podríem denominar de "turbios". Què vol dir aquesta definició patentada pel Popet? Doncs molt fàcil: que es tracta d'un restaurant japonès regentat per xinesos amb cuiner japonès, com la majoria dels que avui dia es troben a Barcelona, més encara si la carta que tenen surt econòmica. De tota manera, no és motiu per desmerèixe'l: al migdia, el menjar és barat i el serveixen de pressa (com s'ha pogut apreciar a les primeres línies), i per la nit i durant el cap de setmana, amb un ambient més relaxat, el menjar guanya en qualitat, tot i que també en preu. Mmmm... ara mateix, la meva conclusió és que és un de tants altres, però que amb el temps li agafes "carinyu". O no?

No hay comentarios: