Gurmets a la xarxa

L'art de menjar i beure bé s'ha convertit en tot un savoir-faire per a moltes persones. Als quioscs, multitud de revistes ens conviden a elaborar tot tipus de plats: des dels més sofisticats als més senzills passant per aquells més saludables. I, com tots sabem, la cuina s'ha exaltat tant que els cuiners més famosos del país i part de l'estranger són tan o més coneguts -i estimats- que el propi Montilla o ZP.

Vistes les circumnstàncies, el Popet i la Popeta no ens podíem quedar enrera i hem volgut posar a la xarxa el nostre granet de sibaritisme gastronòmic que molts ja coneixeu.

Com a bona periodista, he volgut contrastar la informació i he buscat al diccionari el significat exacte de "Gastronomia". Segons el IEC online, la gastronomia és el "coneixement de tot el que té a veure amb la cuina, l’elaboració i composició dels plats, l’art de degustar i apreciar els menjars i les begudes". I també la "qualitat de gastrònom" que, si vas rebuscant pel diccionari, acabes sabent que es tracta d'una "persona afeccionada a menjar bé".

Això és exactament el que som a Panxacontenta. Uns paladars afamats de bon menjar que sempre tenen un budell buit per provar les creacions més insòlites.

Que vagi de gust!!


Futuribles

Com que la nostra llista de restaurants que volem tastar ha crescut una barbaritat (som així de capritxosos), hem decidit que aquest apartat sigui una entrada amb cara i ulls en la nostra bloc. Hi podeu arribar utilitant l'etiqueta '_Futuribles' del llistat de la dreta.

Ja ho sabeu: si teniu alguna suggerència d'algun restaurant que voleu compartir amb nosaltres, podeu afegir un comentari a aquesta entrada o posar-vos en contacte amb els Poppets a l'adreça: anskaro[arroba]gmail.com.
Estarem encantats de ser els vostres reporters personals i publicar així una ressenya de la vostra proposta al bloc.

Pregó al visitant

El contingut d'aquesta bloc és merament informatiu, subjectiu i, òbviament, no té cap caràcter publicitari. Per descomptat, no tenim ànim de lucre (som així de macos, nosaltres ;p). El que us volem transmetre és que el que hi ha escrit és una percepció personal, explicada de forma simpàtica i divertida —almenys per a nosaltres— de les visites que hem fent a una sèrie de restaurants. Ens agrada compartir les nostres experiències i impressions personals amb qualsevol que arribi fins a aquesta bloc. Una opinió més a la butxaca no fa mai mal, no?

D'altra banda, no podem fer-nos responsables dels diferents comentaris que puguin anar escrivint els visitants de la bloc, però mentre aquests tinguin un to cordial i respectuós, no en treurem cap. Entenem que hi ha gustos per a tot!

Que us sigui profitosa la visita a la bloc!

21/11/07

Moon

Nom: Moon
Adreça: Provença, 213
Ubicació: Barcelona - Eixample Esquerra
Telèfon: 93 488 17 21
Web: -
Cuina: Mercat
Preu: <20€

Notes: Local molt cèntric, als migdies sempre està ple de gent que busca un menú bé de preu sense sentir que la "fritanga" l'acompanya durant tota la tarda... El cert és que és un bar-restaurant on tant hi pots anar a fer una birra per la tarda acompanyada d'unes braves (no les millors que hem provat, tot s'ha de dir) o uns nachos (boníssims!!) com anar a esmorzar un cafè amb llet i un croissant o bé dinar sense la terrible sensació que la meitat del teu sou se'n va en menús. En fi, que la seva versatilitat és potser el millor que té, ja que el menú tampoc té res a destacar de rellevant: acceptable o correcte serien paraules apropiades per a definir-lo. Per a altra fauna sorgida de la mateixa empresa que The Poppets, és un punt de trobada casi obligatori després d'un dia dur de feina... les canyes "postlaborals" atrauen a qualsevol, veritat? Així que ja sabeu, si treballeu prop de Balmes amb Provença, no dubteu en deixar anar les vostres penes entre la llum tènue de les taules de color wenge del Moon... A més, cal dir que "fer un moon" és tota una institució entre nosaltres que ens és impossible d'abandonar... XDD Llarga vida al moon! i llarga vida a la seva gent!

No hay comentarios: