Gurmets a la xarxa

L'art de menjar i beure bé s'ha convertit en tot un savoir-faire per a moltes persones. Als quioscs, multitud de revistes ens conviden a elaborar tot tipus de plats: des dels més sofisticats als més senzills passant per aquells més saludables. I, com tots sabem, la cuina s'ha exaltat tant que els cuiners més famosos del país i part de l'estranger són tan o més coneguts -i estimats- que el propi Montilla o ZP.

Vistes les circumnstàncies, el Popet i la Popeta no ens podíem quedar enrera i hem volgut posar a la xarxa el nostre granet de sibaritisme gastronòmic que molts ja coneixeu.

Com a bona periodista, he volgut contrastar la informació i he buscat al diccionari el significat exacte de "Gastronomia". Segons el IEC online, la gastronomia és el "coneixement de tot el que té a veure amb la cuina, l’elaboració i composició dels plats, l’art de degustar i apreciar els menjars i les begudes". I també la "qualitat de gastrònom" que, si vas rebuscant pel diccionari, acabes sabent que es tracta d'una "persona afeccionada a menjar bé".

Això és exactament el que som a Panxacontenta. Uns paladars afamats de bon menjar que sempre tenen un budell buit per provar les creacions més insòlites.

Que vagi de gust!!


Futuribles

Com que la nostra llista de restaurants que volem tastar ha crescut una barbaritat (som així de capritxosos), hem decidit que aquest apartat sigui una entrada amb cara i ulls en la nostra bloc. Hi podeu arribar utilitant l'etiqueta '_Futuribles' del llistat de la dreta.

Ja ho sabeu: si teniu alguna suggerència d'algun restaurant que voleu compartir amb nosaltres, podeu afegir un comentari a aquesta entrada o posar-vos en contacte amb els Poppets a l'adreça: anskaro[arroba]gmail.com.
Estarem encantats de ser els vostres reporters personals i publicar així una ressenya de la vostra proposta al bloc.

Pregó al visitant

El contingut d'aquesta bloc és merament informatiu, subjectiu i, òbviament, no té cap caràcter publicitari. Per descomptat, no tenim ànim de lucre (som així de macos, nosaltres ;p). El que us volem transmetre és que el que hi ha escrit és una percepció personal, explicada de forma simpàtica i divertida —almenys per a nosaltres— de les visites que hem fent a una sèrie de restaurants. Ens agrada compartir les nostres experiències i impressions personals amb qualsevol que arribi fins a aquesta bloc. Una opinió més a la butxaca no fa mai mal, no?

D'altra banda, no podem fer-nos responsables dels diferents comentaris que puguin anar escrivint els visitants de la bloc, però mentre aquests tinguin un to cordial i respectuós, no en treurem cap. Entenem que hi ha gustos per a tot!

Que us sigui profitosa la visita a la bloc!

15/11/07

Hua Shui Mu

Nom: Hua Shui Mu
Adreça: Joan Güell, 37-39
Ubicació: Barcelona - Sants
Telèfon: 93 490 82 12
Web: -
Cuina: Asiàtica
Preu: <20€

Notes: Com podeu comprovar, hem posat en aquest post "cuina asiàtica", i és que jo diria que aquest restaurant és l'excel·lència d'aquesta categoria de restaurants, que són com la secció de "Societat" d'un diari: un calaix de sastre! Però no per això disfrutes menys de la seva barra giratòria on, si vas en colla, un munt de braços s'eleven ansiosos de fer seus cada un dels plats que van apareixent... Malgrat que en alguna altra ressenya hem afirmat que aquest tipus de restaurants serveixen sempre el mateix tipus de plats, no és ben bé del tot cert: hi ha petites i agradables variacions que, si es té bon ull, val la pena aprofitar. Jo recordo amb un "carinyu" especial unes boletes molt toves recobertes de coco i amb un farcit d'un gust tan indescriptible com els seus possibles ingredients, però, això sí, estava molt bo i molt calentó! El xinès que el regenta, a més, era un home molt simpàtic i cachondo, jo diria, jaja, en el bon sentit de la paraula... fins i tot ens va fer broma sobre el fet que se'l confongués amb un japonès... no en volia ni sentir a parlar d'aquesta similitud! (en el fons, no es cauen gaire bé...). Ja se sap, el record de la II Guerra Mundial i de l'anterior invasió japonesa de part de Manxúria encara segueix viva. I és que l'esperit expansionista nipó de part del segle XIX i XX no es pot negar... I això que ara se'l venera tant! ;p

No hay comentarios: