Gurmets a la xarxa

L'art de menjar i beure bé s'ha convertit en tot un savoir-faire per a moltes persones. Als quioscs, multitud de revistes ens conviden a elaborar tot tipus de plats: des dels més sofisticats als més senzills passant per aquells més saludables. I, com tots sabem, la cuina s'ha exaltat tant que els cuiners més famosos del país i part de l'estranger són tan o més coneguts -i estimats- que el propi Montilla o ZP.

Vistes les circumnstàncies, el Popet i la Popeta no ens podíem quedar enrera i hem volgut posar a la xarxa el nostre granet de sibaritisme gastronòmic que molts ja coneixeu.

Com a bona periodista, he volgut contrastar la informació i he buscat al diccionari el significat exacte de "Gastronomia". Segons el IEC online, la gastronomia és el "coneixement de tot el que té a veure amb la cuina, l’elaboració i composició dels plats, l’art de degustar i apreciar els menjars i les begudes". I també la "qualitat de gastrònom" que, si vas rebuscant pel diccionari, acabes sabent que es tracta d'una "persona afeccionada a menjar bé".

Això és exactament el que som a Panxacontenta. Uns paladars afamats de bon menjar que sempre tenen un budell buit per provar les creacions més insòlites.

Que vagi de gust!!


Futuribles

Com que la nostra llista de restaurants que volem tastar ha crescut una barbaritat (som així de capritxosos), hem decidit que aquest apartat sigui una entrada amb cara i ulls en la nostra bloc. Hi podeu arribar utilitant l'etiqueta '_Futuribles' del llistat de la dreta.

Ja ho sabeu: si teniu alguna suggerència d'algun restaurant que voleu compartir amb nosaltres, podeu afegir un comentari a aquesta entrada o posar-vos en contacte amb els Poppets a l'adreça: anskaro[arroba]gmail.com.
Estarem encantats de ser els vostres reporters personals i publicar així una ressenya de la vostra proposta al bloc.

Pregó al visitant

El contingut d'aquesta bloc és merament informatiu, subjectiu i, òbviament, no té cap caràcter publicitari. Per descomptat, no tenim ànim de lucre (som així de macos, nosaltres ;p). El que us volem transmetre és que el que hi ha escrit és una percepció personal, explicada de forma simpàtica i divertida —almenys per a nosaltres— de les visites que hem fent a una sèrie de restaurants. Ens agrada compartir les nostres experiències i impressions personals amb qualsevol que arribi fins a aquesta bloc. Una opinió més a la butxaca no fa mai mal, no?

D'altra banda, no podem fer-nos responsables dels diferents comentaris que puguin anar escrivint els visitants de la bloc, però mentre aquests tinguin un to cordial i respectuós, no en treurem cap. Entenem que hi ha gustos per a tot!

Que us sigui profitosa la visita a la bloc!

15/11/07

Il Pomo d'Oro


Nom: Il Pomo d'Oro
Adreça: Rosselló, 239
Ubicació: Barcelona - Eixample Esquerra
Telèfon: 93 301 74 21
Web: -
Cuina: Italiana
Preu: <20 €

Notes: Il Pomo d'Oro és un restaurant italià amb una interessant varietat de pizzes i pasta que t'obliga a mirar-te bé la carta abans de decidir-te mentre estires, insegur/a com qui es casa l'endemà, la màniga del teu company per veure què demana ell (el fet que únicament estigui en italià tampoc ajuda massa, la veritat...). I els plats són igual d'abundants que la seva carta... així que, a menys que volguèssiu igualar les "comilones" dels Popets, us aconsellem que demaneu una pizza per a compartir (2 persones és ideal). Em proposo desvetllar el sistema Popet per menjar en un restaurant italià: un demana pasta i l'altre pizza. Ja està, jaja. Què us esperàveu? D'aquesta manera, ambdós mengen els plats estrella de la cuina del país de la bota sense acabar farts de raviolis o de mozzarella. Tampoc ha estat cap gran novetat em temo, però, bé, sempre hi ha lloc per al coneixement, no? I els postres, déu meu... jo aquí agosararia a dir que el tiramisú està pensat per a cuatre culleretes atacant-lo a la vegada! Això sí: aneu sols o no, no marxeu sense provar-lo! És, segurament, el millor postre de la carta i un dels millors tiramisús que hem tastat. I ara passem a dades més pràctiques: als migdies sempre hi ha força gent, així que si sou colla o teniu pressa, és preferible que busqueu alternatives o reserveu. Per la nit, com acostuma a passar, cap problema! També tenen un altre local al C/Casp 39.

No hay comentarios: