Gurmets a la xarxa

L'art de menjar i beure bé s'ha convertit en tot un savoir-faire per a moltes persones. Als quioscs, multitud de revistes ens conviden a elaborar tot tipus de plats: des dels més sofisticats als més senzills passant per aquells més saludables. I, com tots sabem, la cuina s'ha exaltat tant que els cuiners més famosos del país i part de l'estranger són tan o més coneguts -i estimats- que el propi Montilla o ZP.

Vistes les circumnstàncies, el Popet i la Popeta no ens podíem quedar enrera i hem volgut posar a la xarxa el nostre granet de sibaritisme gastronòmic que molts ja coneixeu.

Com a bona periodista, he volgut contrastar la informació i he buscat al diccionari el significat exacte de "Gastronomia". Segons el IEC online, la gastronomia és el "coneixement de tot el que té a veure amb la cuina, l’elaboració i composició dels plats, l’art de degustar i apreciar els menjars i les begudes". I també la "qualitat de gastrònom" que, si vas rebuscant pel diccionari, acabes sabent que es tracta d'una "persona afeccionada a menjar bé".

Això és exactament el que som a Panxacontenta. Uns paladars afamats de bon menjar que sempre tenen un budell buit per provar les creacions més insòlites.

Que vagi de gust!!


Futuribles

Com que la nostra llista de restaurants que volem tastar ha crescut una barbaritat (som així de capritxosos), hem decidit que aquest apartat sigui una entrada amb cara i ulls en la nostra bloc. Hi podeu arribar utilitant l'etiqueta '_Futuribles' del llistat de la dreta.

Ja ho sabeu: si teniu alguna suggerència d'algun restaurant que voleu compartir amb nosaltres, podeu afegir un comentari a aquesta entrada o posar-vos en contacte amb els Poppets a l'adreça: anskaro[arroba]gmail.com.
Estarem encantats de ser els vostres reporters personals i publicar així una ressenya de la vostra proposta al bloc.

Pregó al visitant

El contingut d'aquesta bloc és merament informatiu, subjectiu i, òbviament, no té cap caràcter publicitari. Per descomptat, no tenim ànim de lucre (som així de macos, nosaltres ;p). El que us volem transmetre és que el que hi ha escrit és una percepció personal, explicada de forma simpàtica i divertida —almenys per a nosaltres— de les visites que hem fent a una sèrie de restaurants. Ens agrada compartir les nostres experiències i impressions personals amb qualsevol que arribi fins a aquesta bloc. Una opinió més a la butxaca no fa mai mal, no?

D'altra banda, no podem fer-nos responsables dels diferents comentaris que puguin anar escrivint els visitants de la bloc, però mentre aquests tinguin un to cordial i respectuós, no en treurem cap. Entenem que hi ha gustos per a tot!

Que us sigui profitosa la visita a la bloc!

15/11/07

Kiku-chan


Nom: Kiku-chan
Adreça: Numància, 133
Ubicació: Les Corts
Telèfon: 93 410 72 47
Web: -
Cuina: Japonesa
Preu: <20€

Notes: Us ha passat mai que esteu escrivint un text i, per alguna cosa absolutament aliena a vosaltres, se us esborra tot? Fa una ràbia de collons. Tanta, que ho estàs a punt d'engegar tot a prendre pel sac: la ressenya, el bloc, el Popet... ;p En fi! tornem-hi amb la joia recuperada i la bso de la p.... Eurocopa de fons. He començat el post dient que ara que el redacto el Popet em deixaria de vexar, vilipendiar i vapulejar per no haver-ho fet abans. Deia alguna cosa de Pilar Rahola, que ja se sap que quan un se sent indignat per alguna cosa apareix el seu nom als llavis. Doncs això. I és que, com anava dient, aquest local va ser un dels primers restaurants que vam assistir quan l'anskaro i la boturulla, és a dir, una servidora i el seu xicot, van esdevenir Popets de veritat. I entrant ja en el Kiku-chan... val a dir que és un dels millors restaurants de Barcelona per provar per primer cop la cuina nipona: abundant, familiar, sorollós, petit i estret (chisakute semai en japonès), amb una decoració que invita a pensar que abans era un garatge... però no, tranquils! no us espanteu! I menys quan a l'entrar us saludi i doni la benvinguda un esquet petit samurai: un japonès no gaire alt, esquifit, amb ulleres grosses i camisa blava o blanca. Em sembla que és el propietari. Li hauríem dedicat una mica d'atenció, entre els casi "museístics" diaris i revistes japoneses tipus guia telefónica, si no fos que queda totalment aclaparat per un homenot que sembla sorgit de El club de la comèdia o, si estem pessimistes i ell una mica vermellot, el barragán de No te rías que es peor. Pobre home... jaja, l'estem deixant com una mena de Mr. Hyde i tampoc és això, perquè és simpàtic, atent, extrovertit... un maître de taberna, vaja. Que no deixa de ser el que és el Kiku-chan, però les aparences enganyen, com us he avançat. Allà trobareu ramen, que és un tipus de sopa amb fideus heretada dels xinesos, enorme i boníssima; la vedella amb arròs al curry, senzillament insuperable; el sushi i makis, força notables, els gyu-don i katsu-don (carn amb ou, truita, arròs, verdures)... i els postres! mmmm!! s'hi pot degustar el mític pastisset del Doraemon, el dorayaki, que, per qui encara no ho sàpiga, està farcit d'azuki, és a dir, de mongeta vermella dolça. En definitiva, un lloc imprescindible per provar la cuina nipona casolana, descomplexada, gustosa i sense patir un cobriment de cor en veure el compte. Intenteu de reservar o pensar un pla B... "porsiaca".

No hay comentarios: