Gurmets a la xarxa

L'art de menjar i beure bé s'ha convertit en tot un savoir-faire per a moltes persones. Als quioscs, multitud de revistes ens conviden a elaborar tot tipus de plats: des dels més sofisticats als més senzills passant per aquells més saludables. I, com tots sabem, la cuina s'ha exaltat tant que els cuiners més famosos del país i part de l'estranger són tan o més coneguts -i estimats- que el propi Montilla o ZP.

Vistes les circumnstàncies, el Popet i la Popeta no ens podíem quedar enrera i hem volgut posar a la xarxa el nostre granet de sibaritisme gastronòmic que molts ja coneixeu.

Com a bona periodista, he volgut contrastar la informació i he buscat al diccionari el significat exacte de "Gastronomia". Segons el IEC online, la gastronomia és el "coneixement de tot el que té a veure amb la cuina, l’elaboració i composició dels plats, l’art de degustar i apreciar els menjars i les begudes". I també la "qualitat de gastrònom" que, si vas rebuscant pel diccionari, acabes sabent que es tracta d'una "persona afeccionada a menjar bé".

Això és exactament el que som a Panxacontenta. Uns paladars afamats de bon menjar que sempre tenen un budell buit per provar les creacions més insòlites.

Que vagi de gust!!


Futuribles

Com que la nostra llista de restaurants que volem tastar ha crescut una barbaritat (som així de capritxosos), hem decidit que aquest apartat sigui una entrada amb cara i ulls en la nostra bloc. Hi podeu arribar utilitant l'etiqueta '_Futuribles' del llistat de la dreta.

Ja ho sabeu: si teniu alguna suggerència d'algun restaurant que voleu compartir amb nosaltres, podeu afegir un comentari a aquesta entrada o posar-vos en contacte amb els Poppets a l'adreça: anskaro[arroba]gmail.com.
Estarem encantats de ser els vostres reporters personals i publicar així una ressenya de la vostra proposta al bloc.

Pregó al visitant

El contingut d'aquesta bloc és merament informatiu, subjectiu i, òbviament, no té cap caràcter publicitari. Per descomptat, no tenim ànim de lucre (som així de macos, nosaltres ;p). El que us volem transmetre és que el que hi ha escrit és una percepció personal, explicada de forma simpàtica i divertida —almenys per a nosaltres— de les visites que hem fent a una sèrie de restaurants. Ens agrada compartir les nostres experiències i impressions personals amb qualsevol que arribi fins a aquesta bloc. Una opinió més a la butxaca no fa mai mal, no?

D'altra banda, no podem fer-nos responsables dels diferents comentaris que puguin anar escrivint els visitants de la bloc, però mentre aquests tinguin un to cordial i respectuós, no en treurem cap. Entenem que hi ha gustos per a tot!

Que us sigui profitosa la visita a la bloc!

13/11/07

Restaurant Celler de l'Àvia

Nom: Restaurant Celler de l'Àvia
Adreça: Av. Catalunya, 17
Ubicació: El Catllar
Telèfon: 977 65 32 58
Web: -
Cuina: Mediterrània
Preu: 20-40€

Notes: Després de llargues reclamacions, per fi hem decidit honorar al qui va ser el nostre benefactor el plujós dia de febrer que vam anar a dinar a El Celler de l'Àvia: l'Home Peix Rosa!! Quin gran home i quin gran restaurant! Situat en el petit poble del Catllar, prop de la ciutat de Tarragona, en el Celler de l'Àvia s'hi serveixen tota mena de plats de cuina catalana i de mercat, la cuina de tota la vida, vaja, i ben bona que estava! A més, el local resulta acollidor, amb una decoració moderna i familiar que el fa molt agradable i disposen d'una carta de vins força bona. Així que, ja saps, Pink Fishman, t'honorem des dels mons virtuals d'Internet tot esperant un altre convit com el que vam tenir llavors, ja que ara et toca a tu... ;p Un petó al Catllar!! i a reveure!

7 comentarios:

El hombre pez rosa dijo...

Que passa cigalots!
Ya he encontrado el blog!
Por cierto, en la votación os faltaba: Has arribat a través del blog del Botijo?

Apa Salut i la pròxima visita al Catllar anirem al "Caballo de Copas"

Boturulla dijo...

Mita'l!!! L'home peix rosa en persona, quin honor! ;p Quina vergonya que ens trobis i precisament aquest restaurant encara no tingui la ressenya feta... l'Oscar és un impresentable, jajaja!

Queda pendent un "Caballo de Copas". Et toca a tu convidar-nos, peixot! XD

Au, la pròxima visita, que espero sigui en breu, et tocaré el capet!

Salut!

El hombre pez rosa dijo...

JO NO ET CONVIDO NI HA AIGUA!!!!!

Encara hem deveu un sopar al japo... que seré l'HomePeix i tindré cara de llenguado, però la meva memòria retentiva supera els 3 segons...

I'll still watching you!

PD: Esta molt guapo el blog. I queda pendent un Caballo, com en diem els natius. XD

Boturulla dijo...

Quins collons, redéu!!!! XD Ni aigua? Ni de l'aixeta? Eh, que jo no sóc la Rufina, eh?!! (tot i que un dia em vas comparar amb un cardo borriquero...)

Que consti que si no fos per mi, l'Oscar ni se'n recordaria del sopar japo... ;p total, pq t'estiguis ficant amb mi tota l'estona, "pa'qué"?

No tens cara de llenguado, sinó de peix globus sonrosadet... q mono!

Au, pardal! la quedada serà en breu, I promise!

Paraula de boturulla.

PD: et penso tocar tant el cap!!! ooohhhhh!

El hombre pez rosa dijo...

Vale, si es així et perdono.
serè condescendent amb tu i et permetre beuré un glopet del gerró de les petúnies.
Ah, i procuraré afaitar-me el cap per que puguis disfrutar la sensació del contacte cranial. XD
Salut!

El hombre pez rosa dijo...

Molt bé, ara si podeu tornar.
Podem fer un caballo i desprès apropar-nos a Tarragona, que també conec llocs on es menja prou bé.

Boturulla dijo...

Fantàstic, així tindràs ocasió de convidar-nos de nou! que a mi em deus 8 o 9 euros, que sumant-li els interessos, ascendeixen a uns 60 €, els quals els pots retornar en concepte de dinar a Tarragona. Ale!!!