Gurmets a la xarxa

L'art de menjar i beure bé s'ha convertit en tot un savoir-faire per a moltes persones. Als quioscs, multitud de revistes ens conviden a elaborar tot tipus de plats: des dels més sofisticats als més senzills passant per aquells més saludables. I, com tots sabem, la cuina s'ha exaltat tant que els cuiners més famosos del país i part de l'estranger són tan o més coneguts -i estimats- que el propi Montilla o ZP.

Vistes les circumnstàncies, el Popet i la Popeta no ens podíem quedar enrera i hem volgut posar a la xarxa el nostre granet de sibaritisme gastronòmic que molts ja coneixeu.

Com a bona periodista, he volgut contrastar la informació i he buscat al diccionari el significat exacte de "Gastronomia". Segons el IEC online, la gastronomia és el "coneixement de tot el que té a veure amb la cuina, l’elaboració i composició dels plats, l’art de degustar i apreciar els menjars i les begudes". I també la "qualitat de gastrònom" que, si vas rebuscant pel diccionari, acabes sabent que es tracta d'una "persona afeccionada a menjar bé".

Això és exactament el que som a Panxacontenta. Uns paladars afamats de bon menjar que sempre tenen un budell buit per provar les creacions més insòlites.

Que vagi de gust!!


Futuribles

Com que la nostra llista de restaurants que volem tastar ha crescut una barbaritat (som així de capritxosos), hem decidit que aquest apartat sigui una entrada amb cara i ulls en la nostra bloc. Hi podeu arribar utilitant l'etiqueta '_Futuribles' del llistat de la dreta.

Ja ho sabeu: si teniu alguna suggerència d'algun restaurant que voleu compartir amb nosaltres, podeu afegir un comentari a aquesta entrada o posar-vos en contacte amb els Poppets a l'adreça: anskaro[arroba]gmail.com.
Estarem encantats de ser els vostres reporters personals i publicar així una ressenya de la vostra proposta al bloc.

Pregó al visitant

El contingut d'aquesta bloc és merament informatiu, subjectiu i, òbviament, no té cap caràcter publicitari. Per descomptat, no tenim ànim de lucre (som així de macos, nosaltres ;p). El que us volem transmetre és que el que hi ha escrit és una percepció personal, explicada de forma simpàtica i divertida —almenys per a nosaltres— de les visites que hem fent a una sèrie de restaurants. Ens agrada compartir les nostres experiències i impressions personals amb qualsevol que arribi fins a aquesta bloc. Una opinió més a la butxaca no fa mai mal, no?

D'altra banda, no podem fer-nos responsables dels diferents comentaris que puguin anar escrivint els visitants de la bloc, però mentre aquests tinguin un to cordial i respectuós, no en treurem cap. Entenem que hi ha gustos per a tot!

Que us sigui profitosa la visita a la bloc!

19/11/07

Seoul

Nom: Seoul
Adreça: Av. Gaudí, 70
Ubicació: Barcelona - Eixample Dret
Telèfon: 93 450 26 17
Web: www.restaurantcoreaseoul.com
Cuina: Coreana
Preu: 20-40€

Notes: Vam arribar a aquest restaurant durant l'època de la nostra "Ruta asiàtica" i vam escollir-lo perquè sigués el representat de la cuina coreana (també recomenat pel nostre amic Lluisot). L'opció que vam triar, ja que era el primer cop que degustàvem el menjar típic d'aquelles terres, va ser un menú de degustació. Dissortadament per al senyor Popet, la cuina coreana es basa massa en els vinagres i clar, no en va sortir tocant-se la panxa més eixerit que un pèsol com tantes vegades havia fet amb restaurant japonesos, per exemple. De tota manera, va resistir com un campió als saonaments del local i també va disfrutar força menjant sashimi de tonyina i salmó (clar, d'entrada sembla que només et quedin els mals records! i nooo! aquí ho valorem tot!). Segons el nostre confident, l'amic Lluisot, cal degustar el plàtan fregit, malgrat sigui una bomba calòrica de difícil digestió. Però, què se'ns resisteix als Popets? ;p Nosaltres, com veieu, preferim altres cuines asiàtiques, però de tota manera us recomanem que anèssiu a probar aquest restaurant per descobrir nous plats i nous sabors, que sempre és benvingut, oi? A més, recordo que la senyora que ens va servir era molt amable i ens explicava quina salsa anava amb cada plat, la qual cosa va ser d'agraïr. Au, a disfrutar!

No hay comentarios: