Nom: Hotel Urbisol
Adreça: Ctra. de Manresa a Vic. Km. 20
Ubicació: Calders
Telèfon: 93 830 91 53
Web: www.hotelurbisol.com
Cuina: Catalana Creativa
Preu: >40
Notes: Aquí el Popet i jo vam anar a passar un breu, però intens, cap de setmana, just abans de Sant Joan. Es tracta d'una antiga masia restaurada i convertida en un hotel amb encant. Sí, sí, d'aquells que se't cau la baba i penses per dins "m'encantaaaaaa, jo vull anar-hi" i després se't cau tot a terra (i quan dic tot vull dir tot) quan veus la llista de preus... En fi, per un cop amagat del destí, la minsa economia popetil va poder permetre's aquest luxe. Spa, migdiades veient com el sol traspassa les cortines, com una brisa suau les balanceja suament, bon menjar, terrassa al balcó... una bombolla que treballa els teus cinc sentits des que arribes, amb aquella expectació pueril, fins que te'n vas, resignat perquè no t'hi pots quedar (també pueril?).
Pel que fa al restaurant, que funciona independent de l'Hotel, hi podeu trobar una carta que es basa, en part, en els productes del Bages. La carta de vins és potser la que més ho reflecteix, ja que inclou vins que s'elaboren sota la DO de Pla de Bages. Cal dir-ho: el sopar que vam fer va ser excel·lent! i vaig tenir mala sort, perquè tot i que m'agradaven molt els plats que jo havia escollit, quan vaig tastar els del Popet, encara m'agradaven més. Va ser una llàstima que em deixés la forquilla extensible a casa... ;p L'amanida de formatge de cabra fantàstica, el carpaccio de bou amb parmesà també, el magret d'ànec deliciós... ah! i els postres! quines postres! exhuberants i molt on escollir! Això sí: el local és petit i els clients, com bé deveu suposar, tenen preferència, així que espavileu! Recomanem reservar.
PD: No us extranyi que trobèssiu un nen amb pijama passejant per la sala demanant si pot ajudar, que ell també vol fer alguna cosa... és el fill dels propietaris, que són també els mateixos que us serviran el menjar. Com veieu, més familiar, impossible.
IPPUDO abre su primer restaurante en Barcelona
Hace 2 semanas
No hay comentarios:
Publicar un comentario