Nom: La Granada
Adreça: San Ignacio de Loyola, 14
Ubicació: Zaragoza
Telèfon:976 223 903
Web: -
Cuina: Autor
Preu: >40€ (55 € + IVA menú degustació)
Notes: Atenció a tots els que ens llegiu i al nou lector que es troba davant aquesta entrada: ÉS EL PRIMER RESTAURANT DEL PANXACONTENTA AMB ESTRELLA MICHELÍN!!! Sí, sí, com ho heu sentit... XD Aquí no ens estem de res, tu! El chef és Carmelo Bosque, que gaudeix d'aquesta preuada estrelleta pel seu restaurant d'Osca, el Lillas Pastia. El que jo vaig tastar, però, és el seu segon projecte, aquesta vegada ubicat a Saragossa. Com veieu, i encara amb més força si llegiu la carta, en Carmelo és aragonés fins a la mèdul·la i això és pot apreciar en la seva cuina, que se serveix de productes típics de la seva terra. Un exemple: el risotto d'olives negres del Baix Aragó amb rovell d'albahaca. I, tal i com ens va dir quan va aparèixer després dels postres (cal agraïr que deixés que la seva cuina parlés per ella mateixa), li interessa fer una cuina reconeixible; creativa i personal, sí, però que els seus clients reconeguin els productes i s'identifiquin amb ells. En altres paraules: alta cuina per a tothom i compromesa amb el territori. Altres plats que recordo amb especial afecte són el bacallà fumat amb capa/gelatina de mel, les textures de xocolata per postres, els formatges amb mermelades i codonyat (quina delícia!! us ho recomano que ho fessiu a casa, que no té cap misteri i quedés com un senyor)...
Val a dir que a La Granada hi vaig anar convidada per coses de feines... no us penseu que el Popet i jo gaudíssim d'un alt nivell adquisitiu, que si hagués estat per nosaltres, el més probable és que haguèssim anat de tapeo, que es veu que és molt típic de Saragossa.
La cantina de medianoche: Tokyo stories
Hace 1 semana
No hay comentarios:
Publicar un comentario