Gurmets a la xarxa

L'art de menjar i beure bé s'ha convertit en tot un savoir-faire per a moltes persones. Als quioscs, multitud de revistes ens conviden a elaborar tot tipus de plats: des dels més sofisticats als més senzills passant per aquells més saludables. I, com tots sabem, la cuina s'ha exaltat tant que els cuiners més famosos del país i part de l'estranger són tan o més coneguts -i estimats- que el propi Montilla o ZP.

Vistes les circumnstàncies, el Popet i la Popeta no ens podíem quedar enrera i hem volgut posar a la xarxa el nostre granet de sibaritisme gastronòmic que molts ja coneixeu.

Com a bona periodista, he volgut contrastar la informació i he buscat al diccionari el significat exacte de "Gastronomia". Segons el IEC online, la gastronomia és el "coneixement de tot el que té a veure amb la cuina, l’elaboració i composició dels plats, l’art de degustar i apreciar els menjars i les begudes". I també la "qualitat de gastrònom" que, si vas rebuscant pel diccionari, acabes sabent que es tracta d'una "persona afeccionada a menjar bé".

Això és exactament el que som a Panxacontenta. Uns paladars afamats de bon menjar que sempre tenen un budell buit per provar les creacions més insòlites.

Que vagi de gust!!


Futuribles

Com que la nostra llista de restaurants que volem tastar ha crescut una barbaritat (som així de capritxosos), hem decidit que aquest apartat sigui una entrada amb cara i ulls en la nostra bloc. Hi podeu arribar utilitant l'etiqueta '_Futuribles' del llistat de la dreta.

Ja ho sabeu: si teniu alguna suggerència d'algun restaurant que voleu compartir amb nosaltres, podeu afegir un comentari a aquesta entrada o posar-vos en contacte amb els Poppets a l'adreça: anskaro[arroba]gmail.com.
Estarem encantats de ser els vostres reporters personals i publicar així una ressenya de la vostra proposta al bloc.

Pregó al visitant

El contingut d'aquesta bloc és merament informatiu, subjectiu i, òbviament, no té cap caràcter publicitari. Per descomptat, no tenim ànim de lucre (som així de macos, nosaltres ;p). El que us volem transmetre és que el que hi ha escrit és una percepció personal, explicada de forma simpàtica i divertida —almenys per a nosaltres— de les visites que hem fent a una sèrie de restaurants. Ens agrada compartir les nostres experiències i impressions personals amb qualsevol que arribi fins a aquesta bloc. Una opinió més a la butxaca no fa mai mal, no?

D'altra banda, no podem fer-nos responsables dels diferents comentaris que puguin anar escrivint els visitants de la bloc, però mentre aquests tinguin un to cordial i respectuós, no en treurem cap. Entenem que hi ha gustos per a tot!

Que us sigui profitosa la visita a la bloc!

6/7/08

La Granada

Nom: La Granada
Adreça: San Ignacio de Loyola, 14
Ubicació: Zaragoza
Telèfon:976 223 903
Web: -
Cuina: Autor
Preu: >40€ (55 € + IVA menú degustació)

Notes: Atenció a tots els que ens llegiu i al nou lector que es troba davant aquesta entrada: ÉS EL PRIMER RESTAURANT DEL PANXACONTENTA AMB ESTRELLA MICHELÍN!!! Sí, sí, com ho heu sentit... XD Aquí no ens estem de res, tu! El chef és Carmelo Bosque, que gaudeix d'aquesta preuada estrelleta pel seu restaurant d'Osca, el Lillas Pastia. El que jo vaig tastar, però, és el seu segon projecte, aquesta vegada ubicat a Saragossa. Com veieu, i encara amb més força si llegiu la carta, en Carmelo és aragonés fins a la mèdul·la i això és pot apreciar en la seva cuina, que se serveix de productes típics de la seva terra. Un exemple: el risotto d'olives negres del Baix Aragó amb rovell d'albahaca. I, tal i com ens va dir quan va aparèixer després dels postres (cal agraïr que deixés que la seva cuina parlés per ella mateixa), li interessa fer una cuina reconeixible; creativa i personal, sí, però que els seus clients reconeguin els productes i s'identifiquin amb ells. En altres paraules: alta cuina per a tothom i compromesa amb el territori. Altres plats que recordo amb especial afecte són el bacallà fumat amb capa/gelatina de mel, les textures de xocolata per postres, els formatges amb mermelades i codonyat (quina delícia!! us ho recomano que ho fessiu a casa, que no té cap misteri i quedés com un senyor)...
Val a dir que a La Granada hi vaig anar convidada per coses de feines... no us penseu que el Popet i jo gaudíssim d'un alt nivell adquisitiu, que si hagués estat per nosaltres, el més probable és que haguèssim anat de tapeo, que es veu que és molt típic de Saragossa.

No hay comentarios: