Gurmets a la xarxa

L'art de menjar i beure bé s'ha convertit en tot un savoir-faire per a moltes persones. Als quioscs, multitud de revistes ens conviden a elaborar tot tipus de plats: des dels més sofisticats als més senzills passant per aquells més saludables. I, com tots sabem, la cuina s'ha exaltat tant que els cuiners més famosos del país i part de l'estranger són tan o més coneguts -i estimats- que el propi Montilla o ZP.

Vistes les circumnstàncies, el Popet i la Popeta no ens podíem quedar enrera i hem volgut posar a la xarxa el nostre granet de sibaritisme gastronòmic que molts ja coneixeu.

Com a bona periodista, he volgut contrastar la informació i he buscat al diccionari el significat exacte de "Gastronomia". Segons el IEC online, la gastronomia és el "coneixement de tot el que té a veure amb la cuina, l’elaboració i composició dels plats, l’art de degustar i apreciar els menjars i les begudes". I també la "qualitat de gastrònom" que, si vas rebuscant pel diccionari, acabes sabent que es tracta d'una "persona afeccionada a menjar bé".

Això és exactament el que som a Panxacontenta. Uns paladars afamats de bon menjar que sempre tenen un budell buit per provar les creacions més insòlites.

Que vagi de gust!!


Futuribles

Com que la nostra llista de restaurants que volem tastar ha crescut una barbaritat (som així de capritxosos), hem decidit que aquest apartat sigui una entrada amb cara i ulls en la nostra bloc. Hi podeu arribar utilitant l'etiqueta '_Futuribles' del llistat de la dreta.

Ja ho sabeu: si teniu alguna suggerència d'algun restaurant que voleu compartir amb nosaltres, podeu afegir un comentari a aquesta entrada o posar-vos en contacte amb els Poppets a l'adreça: anskaro[arroba]gmail.com.
Estarem encantats de ser els vostres reporters personals i publicar així una ressenya de la vostra proposta al bloc.

Pregó al visitant

El contingut d'aquesta bloc és merament informatiu, subjectiu i, òbviament, no té cap caràcter publicitari. Per descomptat, no tenim ànim de lucre (som així de macos, nosaltres ;p). El que us volem transmetre és que el que hi ha escrit és una percepció personal, explicada de forma simpàtica i divertida —almenys per a nosaltres— de les visites que hem fent a una sèrie de restaurants. Ens agrada compartir les nostres experiències i impressions personals amb qualsevol que arribi fins a aquesta bloc. Una opinió més a la butxaca no fa mai mal, no?

D'altra banda, no podem fer-nos responsables dels diferents comentaris que puguin anar escrivint els visitants de la bloc, però mentre aquests tinguin un to cordial i respectuós, no en treurem cap. Entenem que hi ha gustos per a tot!

Que us sigui profitosa la visita a la bloc!

6/7/08

Los Camioneros

Nom: Los Camioneros
Adreça: Joaquín Bartrina, 12
Ubicació: Rubí
Telèfon: 93 699 39 73
Web: -
Cuina: Tapes i de Mercat
Preu: <20€

Notes: La Popeta va dir: "Carinyu, millor no hi vaig... sereu una colla de 'machos' celebrant el final de temporada de l'equip de futbol i no m'hi veig, la veritat". I perquè negar-ho, així va ser. Aquest cop la Popeta no va acompanyar-me i es va perdre unes molt bones patates braves. No sé si era que tenia molta gana després d'haver jugat l'últim partit de la temporada que les vaig trobar boníssimes. Tampoc va poder disfrutar d'una parrillada de carn de les que posa a la carta '2 persones'. Entre tres, quasi bé no vam poder acabar-nos-la, però com que som uns 'maxotes', vam fer l'esforç XD. Realment era espectacular com volaven les forquilles cap als plats! Vam tenir la sort de disfrutar de tota la planta inferior per nosaltres, així no ens vam haver d'avergonyir i posar-nos vermells quan se'ns 'escapava' algun rotet (es que la Heineken té molt de gas!) Així que, com a bons 'maxotes', vam acabar amb tot el que va portar el cambrer, vam posar un molt bo punt i final a la temporada d'aquest any i vam sortir ben contents i amb la panxa ben plena. Dues coses més: Si voleu veure/seguir les incidències del nostre equip de futbol, no deixeu de visitar la nostra bloc amiga botijofc.blogspot.com!!!
I una menció especial al Lluís i al Lobo, supporters de l'equip a l'ombra, i sobretot a la dona del Lluís (ho sento, no recordo com es deia), que ella sí que es va trobar sola enmig d'un grup de 'machos'.

8 comentarios:

Tupperistes dijo...

Ai el Kiku-chan!! Parlem del restaurant xinès-japonès del carrer Numància? Que fan els cassons gegants de fideus tipus Sushi el petit xef? No sabem com dir-t'ho però una vegada varem trobar un ingredient extra...

Boturulla dijo...

Si, el Ramen!! allà, allà! el mismo! ostia, no em diguis això... en serio vau trobar un "stranger" per allà? Sort que no acostumo a demanar-me aquest plat... jajaja!

El hombre pez rosa dijo...

Joer! Ni un triste comentario del glorioso festín bacanalero romano que nos pegamos los botijeros... parece mentira...

PD: Pon el blog del Botijo en los links gañan!

Anónimo dijo...

Això de que als Camioneros fan cuina de mercat, ho dieu perquè és a prop del mercat municipal, no?

Anskaro dijo...

Cert... s'hauria de fer una petita revisió del concepte 'Cuina de Mercat', ja que nosaltres (i que la Popeta em corregeixi [això s'escriu així?]) utilitzem aquest concepte per determinar els llocs on es fa cuina del dia a dia, no ens estem tant de si és la fruita o el peix més fresc o acaben de portar la vedella de l'escorxador...
Això seria portar el sibaritisme a un nivell superior, cosa que no et dic que no farem XD

Boturulla dijo...

A mi que em perdonin, però em sembla que, per sobre de si és o no és cuina de mercat, el més destacable de la ressenya és que sort que estàveu a la planta de baix per poder-vos tirar rotets sense dissimular... jajaja! Sí, senyor, així es parla, Popet! XD

I això de donar-li la culpa a la pobra Heineken... acusicas!!! XDD

I ja que ha sortit el tema de mercat, és cert que és un concepte una mica indefinit... jo diria que ho posem quan no tenim ni "pajolera" idea de què dir, jajaja! NOOOOOOO!!! és broma! jo considero que un lloc fan cuina de mercat quan tenen una carta/menú amb productes casolans i quotidians i que, si es dóna el cas, segueixen la temporada de cada aliment. Però, val a dir, és que avui dia encara podem parlar que hi ha productes de "temporada" realment? Com no sigui de la fruita... i ni això a vegades! Ara, per bé o per mal, trobem pràcticament tot el que desitgem durant l'any. Aix... potser sí que, amb més raó encara, ens haurem de mirar el concepte "cuina de mercat" XD. Però si et plau, no em truqueu al Josep Cuní, que encara entrarem en un debat de caire nacional! (amb indignació inclosa de Pilar Rahola, jaja, m'encanta!)

Potser, en el cas d'aquest lloc, estaria bé una altra denominació... Em sap greu no disposar de "guarri-cooking", però la Rufina y compis, que jo sàpiga, encara no han posat els peus a cap cuina... o m'equivoco, senyor Pinkfishman? ;p Per cert, salutacions des de la contaminant i caòtica ciutat a l'idíl·lic camp. Records al iaio de la Heidi i al Pedro. Al gos no, que no em queia bé.

Apa, salut i força al canut!

El hombre pez rosa dijo...

Algú s'ha oblidat de comentar que no va voler venir al sopar per no se que d'un concurs de palles...

PD: La companya del Lluis es diu Meri Rous (o Rousmeri)

Boturulla dijo...

Si tens alguna cosa a amagar no és el lloc més idoni per revelar-la... XD jejejee!

PD: xivatoooooooooo!!!!!