Gurmets a la xarxa

L'art de menjar i beure bé s'ha convertit en tot un savoir-faire per a moltes persones. Als quioscs, multitud de revistes ens conviden a elaborar tot tipus de plats: des dels més sofisticats als més senzills passant per aquells més saludables. I, com tots sabem, la cuina s'ha exaltat tant que els cuiners més famosos del país i part de l'estranger són tan o més coneguts -i estimats- que el propi Montilla o ZP.

Vistes les circumnstàncies, el Popet i la Popeta no ens podíem quedar enrera i hem volgut posar a la xarxa el nostre granet de sibaritisme gastronòmic que molts ja coneixeu.

Com a bona periodista, he volgut contrastar la informació i he buscat al diccionari el significat exacte de "Gastronomia". Segons el IEC online, la gastronomia és el "coneixement de tot el que té a veure amb la cuina, l’elaboració i composició dels plats, l’art de degustar i apreciar els menjars i les begudes". I també la "qualitat de gastrònom" que, si vas rebuscant pel diccionari, acabes sabent que es tracta d'una "persona afeccionada a menjar bé".

Això és exactament el que som a Panxacontenta. Uns paladars afamats de bon menjar que sempre tenen un budell buit per provar les creacions més insòlites.

Que vagi de gust!!


Futuribles

Com que la nostra llista de restaurants que volem tastar ha crescut una barbaritat (som així de capritxosos), hem decidit que aquest apartat sigui una entrada amb cara i ulls en la nostra bloc. Hi podeu arribar utilitant l'etiqueta '_Futuribles' del llistat de la dreta.

Ja ho sabeu: si teniu alguna suggerència d'algun restaurant que voleu compartir amb nosaltres, podeu afegir un comentari a aquesta entrada o posar-vos en contacte amb els Poppets a l'adreça: anskaro[arroba]gmail.com.
Estarem encantats de ser els vostres reporters personals i publicar així una ressenya de la vostra proposta al bloc.

Pregó al visitant

El contingut d'aquesta bloc és merament informatiu, subjectiu i, òbviament, no té cap caràcter publicitari. Per descomptat, no tenim ànim de lucre (som així de macos, nosaltres ;p). El que us volem transmetre és que el que hi ha escrit és una percepció personal, explicada de forma simpàtica i divertida —almenys per a nosaltres— de les visites que hem fent a una sèrie de restaurants. Ens agrada compartir les nostres experiències i impressions personals amb qualsevol que arribi fins a aquesta bloc. Una opinió més a la butxaca no fa mai mal, no?

D'altra banda, no podem fer-nos responsables dels diferents comentaris que puguin anar escrivint els visitants de la bloc, però mentre aquests tinguin un to cordial i respectuós, no en treurem cap. Entenem que hi ha gustos per a tot!

Que us sigui profitosa la visita a la bloc!

26/1/08

La Bastarda

Nom: La Bastarda
Adreça: Balmes, 122
Ubicació: Barcelona - Eixample Esquerra
Telèfon: 93 215 89 44
Web: -
Cuina: Mercat
Preu: <20€ (Menú)

Notes: Menjar casolà, senzill, a un preu mòdic. Clàssica frase que apareix repetides vegades en guies d'oci i restauració. Nosaltres no serem menys! Tan sols afegirem que La Bastarda és una bona opció, malgrat el nom, per anar a dinar si us heu deixat el tupper a casa, ja que hi trobareu un bon menú de migdia i un ambient agradable i tranquil. La decoració, a més, es treta de la casa dels meus avis als anys 60... és a dir, amb buffets de fusta de potes recargolades i un mirall. De fet, tot recorda a una decandència pròpia de sales d'espectacles i vestidors de teatres de mala mort... O potser sóc jo que ja estic desvariejant! Per comprovar-ho (el meu estat de salut mental), ja ho sabeu, proveu el menjar d'aquest restaurant i ja ens explicareu!;p

1 comentario:

Sonia dijo...

Només puc dir que és AUTÈNTIC!! no fa gaire que el vam conèixer i els dos dies que podem anar a migdia amb els ulls tancats dinem allà.
El menjar fantàstic, el personal sap com fer que tinguis un dinar tranquil i agradable i el lloc és com tret d'una altra època! Val la pena anar-hi!!
Sònia