Gurmets a la xarxa

L'art de menjar i beure bé s'ha convertit en tot un savoir-faire per a moltes persones. Als quioscs, multitud de revistes ens conviden a elaborar tot tipus de plats: des dels més sofisticats als més senzills passant per aquells més saludables. I, com tots sabem, la cuina s'ha exaltat tant que els cuiners més famosos del país i part de l'estranger són tan o més coneguts -i estimats- que el propi Montilla o ZP.

Vistes les circumnstàncies, el Popet i la Popeta no ens podíem quedar enrera i hem volgut posar a la xarxa el nostre granet de sibaritisme gastronòmic que molts ja coneixeu.

Com a bona periodista, he volgut contrastar la informació i he buscat al diccionari el significat exacte de "Gastronomia". Segons el IEC online, la gastronomia és el "coneixement de tot el que té a veure amb la cuina, l’elaboració i composició dels plats, l’art de degustar i apreciar els menjars i les begudes". I també la "qualitat de gastrònom" que, si vas rebuscant pel diccionari, acabes sabent que es tracta d'una "persona afeccionada a menjar bé".

Això és exactament el que som a Panxacontenta. Uns paladars afamats de bon menjar que sempre tenen un budell buit per provar les creacions més insòlites.

Que vagi de gust!!


Futuribles

Com que la nostra llista de restaurants que volem tastar ha crescut una barbaritat (som així de capritxosos), hem decidit que aquest apartat sigui una entrada amb cara i ulls en la nostra bloc. Hi podeu arribar utilitant l'etiqueta '_Futuribles' del llistat de la dreta.

Ja ho sabeu: si teniu alguna suggerència d'algun restaurant que voleu compartir amb nosaltres, podeu afegir un comentari a aquesta entrada o posar-vos en contacte amb els Poppets a l'adreça: anskaro[arroba]gmail.com.
Estarem encantats de ser els vostres reporters personals i publicar així una ressenya de la vostra proposta al bloc.

Pregó al visitant

El contingut d'aquesta bloc és merament informatiu, subjectiu i, òbviament, no té cap caràcter publicitari. Per descomptat, no tenim ànim de lucre (som així de macos, nosaltres ;p). El que us volem transmetre és que el que hi ha escrit és una percepció personal, explicada de forma simpàtica i divertida —almenys per a nosaltres— de les visites que hem fent a una sèrie de restaurants. Ens agrada compartir les nostres experiències i impressions personals amb qualsevol que arribi fins a aquesta bloc. Una opinió més a la butxaca no fa mai mal, no?

D'altra banda, no podem fer-nos responsables dels diferents comentaris que puguin anar escrivint els visitants de la bloc, però mentre aquests tinguin un to cordial i respectuós, no en treurem cap. Entenem que hi ha gustos per a tot!

Que us sigui profitosa la visita a la bloc!

20/1/08

Vitanuova

Nom: Vitanuova
Adreça: Pl. Anselm Clavé, 11
Ubicació: Rubí
Telèfon: 660 573 284
Web: -
Cuina: Catalana, Mercat, Italiana
Preu: 20-40€

Notes: Abans que res i que els nostres estimats lectors ens assaltin a preguntes i queixes de difícil resposta, no, no es que se'ns hagi oblidat de posar la tarjeta: es que NO en tenen. I tampoc pots pagar amb VISA... la qual cosa t'obliga, com que mai recordes aquest petit detall, d'anar a buscar el caixer més pròxim mentre abandones, perplexos, els teus acompanyants... Què hi farem! El matrimoni hollywoodiense que regenta el restaurant s'ho mereix o, almenys, s'ho fa valer, vaja... Estem parlant de, ni més ni menys que, ("redoblar" de tambors, si et plau) Steven Seagal i Queen Latifah!!! òbviament estem parlant de les versions made in "Cor de la ciutat", jaja, però als catalans ens encanten, oi? Deixant de banda ja les figures estrelles, centrem-nos en el menjar: pizzes, entrants diversos, carns, pastes... Es tracta d'un local amb una cuina per a tots els gustos, senzilla però amb tocs de qualitat, abundant (hi ha plats d'amanida que són "tamany boda") i amb certs plats que val la pena no deixar-se perdre. A més, segons han descobert els nostres mercenaris, durant l'any organitzen jornades gastronòmiques internacionals i també àpats amb música en directe. Què més es pot demanar? Glamour a dojo!!! I el preu, doncs, força assequible. Tot dependrà, com sempre, del que demaneu: si amb una pizza (quina mania tenen els restaurants de posar-hi noms de dona! algú em pot dir el motiu? n'hi ha? No en trobaràs cap que es digui Pep o Manolo!) ja en teniu prou, doncs us resultarà molt econòmic. D'altra banda, el xupito el teniu assegurat, sobretot si els dieu que veniu dels de Panxacontenta! Apa, a disfrutar!

3 comentarios:

Pere dijo...

A aquest restaurant, sempre que hi he anat, m'he demanat de primer uns rotllets de salmó "rellenos" amb una aslseta de llimona que estan molt bons. Ara fa temps que no hi vaig, espero que encara hi siguin ...

Boturulla dijo...

Hola Pere! Si llegeixes això, moltes gràcies per participar en aquest blog! ;p M'apunto això dels rollets de salmó farcits, a veure si estàn a l'alçada del que comentes. No et sembla a tu que el propietari és igual que l'Steven Seagal? XD Salut!!!! i bon profit!

Pere dijo...

Jeje ...

un Steven Seagal una mica "amb la barretina" si que ho és, si ...

un bon troç de personatge amb cua, més aviat :p