Gurmets a la xarxa

L'art de menjar i beure bé s'ha convertit en tot un savoir-faire per a moltes persones. Als quioscs, multitud de revistes ens conviden a elaborar tot tipus de plats: des dels més sofisticats als més senzills passant per aquells més saludables. I, com tots sabem, la cuina s'ha exaltat tant que els cuiners més famosos del país i part de l'estranger són tan o més coneguts -i estimats- que el propi Montilla o ZP.

Vistes les circumnstàncies, el Popet i la Popeta no ens podíem quedar enrera i hem volgut posar a la xarxa el nostre granet de sibaritisme gastronòmic que molts ja coneixeu.

Com a bona periodista, he volgut contrastar la informació i he buscat al diccionari el significat exacte de "Gastronomia". Segons el IEC online, la gastronomia és el "coneixement de tot el que té a veure amb la cuina, l’elaboració i composició dels plats, l’art de degustar i apreciar els menjars i les begudes". I també la "qualitat de gastrònom" que, si vas rebuscant pel diccionari, acabes sabent que es tracta d'una "persona afeccionada a menjar bé".

Això és exactament el que som a Panxacontenta. Uns paladars afamats de bon menjar que sempre tenen un budell buit per provar les creacions més insòlites.

Que vagi de gust!!


Futuribles

Com que la nostra llista de restaurants que volem tastar ha crescut una barbaritat (som així de capritxosos), hem decidit que aquest apartat sigui una entrada amb cara i ulls en la nostra bloc. Hi podeu arribar utilitant l'etiqueta '_Futuribles' del llistat de la dreta.

Ja ho sabeu: si teniu alguna suggerència d'algun restaurant que voleu compartir amb nosaltres, podeu afegir un comentari a aquesta entrada o posar-vos en contacte amb els Poppets a l'adreça: anskaro[arroba]gmail.com.
Estarem encantats de ser els vostres reporters personals i publicar així una ressenya de la vostra proposta al bloc.

Pregó al visitant

El contingut d'aquesta bloc és merament informatiu, subjectiu i, òbviament, no té cap caràcter publicitari. Per descomptat, no tenim ànim de lucre (som així de macos, nosaltres ;p). El que us volem transmetre és que el que hi ha escrit és una percepció personal, explicada de forma simpàtica i divertida —almenys per a nosaltres— de les visites que hem fent a una sèrie de restaurants. Ens agrada compartir les nostres experiències i impressions personals amb qualsevol que arribi fins a aquesta bloc. Una opinió més a la butxaca no fa mai mal, no?

D'altra banda, no podem fer-nos responsables dels diferents comentaris que puguin anar escrivint els visitants de la bloc, però mentre aquests tinguin un to cordial i respectuós, no en treurem cap. Entenem que hi ha gustos per a tot!

Que us sigui profitosa la visita a la bloc!

24/12/07

Mi Burrito Y Yo

Nom: Mi Burrito y Yo
Adreça: Paso de la Enseñanza, 2
Ubicació: Barcelona - Ciutat Vella
Telèfon: 93 318 27 42 / 93 302 10 00
Web: -
Cuina: Catalana
Preu: 20-40€

Notes: Aquest restaurant va arribar a les meves orelles a partir d'una discussió pre-nadalenca típica: on anem a fer el sopar d'empresa? Finalment va guanyar aquesta opció, tot i que no sé si el fet que el cap i l'amo del restaurant siguin coneguts va influir gaire en aquesta decisió. Després de reunir-nos tots, va començar el ball de plats... no hi cabien a la taula! Mentre endrepavem com si no haguèssim menjat mai (això ho tenen els sopars de Nadal), els cambrers ja prenien nota dels segons (i estàvem als entrants!). Quan finalment van arribar, Mare de Déu! Quins plats! El meu filet de vedella era més gran que les meves dues mans juntes! Cal dir que tota aquesta ingesta estava amenitzada per música en viu i en directe de grans èxits d'avui i sempre... a més d'un grup rociero que també feia el seu sopar nadalenc. Això sí, mai oblidaré l'americana a quadres marrons i verds del pianista/cantant/showman i la seva gran semblança al personatge del pare de la sèrie televisiva Alf.

No hay comentarios: