Futuribles
Com que la nostra llista de restaurants que volem tastar ha crescut una barbaritat (som així de capritxosos), hem decidit que aquest apartat sigui una entrada amb cara i ulls en la nostra bloc. Hi podeu arribar utilitant l'etiqueta '_Futuribles' del llistat de la dreta. Ja ho sabeu: si teniu alguna suggerència d'algun restaurant que voleu compartir amb nosaltres, podeu afegir un comentari a aquesta entrada o posar-vos en contacte amb els Poppets a l'adreça:
anskaro[arroba]gmail.com.
Estarem encantats de ser els vostres reporters personals i publicar així una ressenya de la vostra proposta al bloc.
Pregó al visitant
El contingut d'aquesta bloc és merament informatiu, subjectiu i, òbviament, no té cap caràcter publicitari. Per descomptat, no tenim ànim de lucre (som així de macos, nosaltres ;p). El que us volem transmetre és que el que hi ha escrit és una percepció personal, explicada de forma simpàtica i divertida —almenys per a nosaltres— de les visites que hem fent a una sèrie de restaurants. Ens agrada compartir les nostres experiències i impressions personals amb qualsevol que arribi fins a aquesta bloc. Una opinió més a la butxaca no fa mai mal, no?
D'altra banda, no podem fer-nos responsables dels diferents comentaris que puguin anar escrivint els visitants de la bloc, però mentre aquests tinguin un to cordial i respectuós, no en treurem cap. Entenem que hi ha gustos per a tot!
Que us sigui profitosa la visita a la bloc!
Nom: Divinus
Adreça: Rosselló, 231
Ubicació: Barcelona - Eixample Esquerra
Telèfon: 93 368 61 27
Web: www.grupcacheiro.com
Cuina: Mediterrània, Mercat
Preu: <20€ (Menú)
Notes: Sincerament, no tinc gaire a dir del Divinus... jaja! Hi vaig anar a menjar un menú de migdia, que va resultar força assequible i complet pel que fa als plats i respectius sabors. El que sí us puc dir és que és un local gran, ampli, d'aires moderns però sense semblar la segona casa de Joan Miró, amb una cuina mediterrània amb tocs creatius i originals. En altres paraules: el que menjaríem nosaltres a casa però amb aquell "no-sé-què" que converteix un simple bistec a la planxa en un plat apetitós, d'aquells que se te'n van els ulls i comentes "que bo que està, oi?". Molt recomanable per anar-hi amb grups i fer xerinol·la i escapar-se dels clàssics i eterns Pastafiore i demés. Un menjar que agrada a tothom i que sempre ve de gust! Olé!
No hay comentarios:
Publicar un comentario