Gurmets a la xarxa

L'art de menjar i beure bé s'ha convertit en tot un savoir-faire per a moltes persones. Als quioscs, multitud de revistes ens conviden a elaborar tot tipus de plats: des dels més sofisticats als més senzills passant per aquells més saludables. I, com tots sabem, la cuina s'ha exaltat tant que els cuiners més famosos del país i part de l'estranger són tan o més coneguts -i estimats- que el propi Montilla o ZP.

Vistes les circumnstàncies, el Popet i la Popeta no ens podíem quedar enrera i hem volgut posar a la xarxa el nostre granet de sibaritisme gastronòmic que molts ja coneixeu.

Com a bona periodista, he volgut contrastar la informació i he buscat al diccionari el significat exacte de "Gastronomia". Segons el IEC online, la gastronomia és el "coneixement de tot el que té a veure amb la cuina, l’elaboració i composició dels plats, l’art de degustar i apreciar els menjars i les begudes". I també la "qualitat de gastrònom" que, si vas rebuscant pel diccionari, acabes sabent que es tracta d'una "persona afeccionada a menjar bé".

Això és exactament el que som a Panxacontenta. Uns paladars afamats de bon menjar que sempre tenen un budell buit per provar les creacions més insòlites.

Que vagi de gust!!


Futuribles

Com que la nostra llista de restaurants que volem tastar ha crescut una barbaritat (som així de capritxosos), hem decidit que aquest apartat sigui una entrada amb cara i ulls en la nostra bloc. Hi podeu arribar utilitant l'etiqueta '_Futuribles' del llistat de la dreta.

Ja ho sabeu: si teniu alguna suggerència d'algun restaurant que voleu compartir amb nosaltres, podeu afegir un comentari a aquesta entrada o posar-vos en contacte amb els Poppets a l'adreça: anskaro[arroba]gmail.com.
Estarem encantats de ser els vostres reporters personals i publicar així una ressenya de la vostra proposta al bloc.

Pregó al visitant

El contingut d'aquesta bloc és merament informatiu, subjectiu i, òbviament, no té cap caràcter publicitari. Per descomptat, no tenim ànim de lucre (som així de macos, nosaltres ;p). El que us volem transmetre és que el que hi ha escrit és una percepció personal, explicada de forma simpàtica i divertida —almenys per a nosaltres— de les visites que hem fent a una sèrie de restaurants. Ens agrada compartir les nostres experiències i impressions personals amb qualsevol que arribi fins a aquesta bloc. Una opinió més a la butxaca no fa mai mal, no?

D'altra banda, no podem fer-nos responsables dels diferents comentaris que puguin anar escrivint els visitants de la bloc, però mentre aquests tinguin un to cordial i respectuós, no en treurem cap. Entenem que hi ha gustos per a tot!

Que us sigui profitosa la visita a la bloc!

18/6/08

Restaurant Llantia

Nom: Restaurant Llantia
Adreça: Brossolí, 5
Ubicació: Barcelona - Born
Telèfon: 93 319 75 10
Web: -
Cuina: Creativa de Mercat
Preu: 20-40€

Notes: Aquest era el restaurant maleït. Els ex-icenys vam intentar organitzar fins a tres sopars en aquest restaurant, però sempre hi havia algún motiu que feia que finalment no hi anèssim: o no agafaven el telèfon per reservar, o et tornaven la trucada quan ja havies reservat en un altre lloc, o, simplement, a última hora canviàvem de lloc. Com som, veritat?
Per sort, finalment es va poder anar i vam fer una petita descoberta. Descoberta perquè la carta que tenen ens va sorpendre a la Popeta i a mi: variada i que feia que no sapiguèssis què escollir (tot i que això a mi em passa en qualsevol lloc on em donin a escollir entre més de tres opcions XD); petita perquè la quantitat servida als plats era la justa per fer fugir la gana, és a dir, que no t'atipaves. Però això ja està bé, no? Tampoc és qüestió de no parar de menjar fins que un reventi, oi? Recordo els raviolis de ceps, molt bons, i, sobretot, les postres, com no XD.
Això sí, la relació quantitat/preu, doncs, pica una mica, però és el que té la cuina creativa, que sembla que paguis per la quantitat de paraules que té el nom del plat, no per la quantitat de menjar que hi posen.

No hay comentarios: