Gurmets a la xarxa

L'art de menjar i beure bé s'ha convertit en tot un savoir-faire per a moltes persones. Als quioscs, multitud de revistes ens conviden a elaborar tot tipus de plats: des dels més sofisticats als més senzills passant per aquells més saludables. I, com tots sabem, la cuina s'ha exaltat tant que els cuiners més famosos del país i part de l'estranger són tan o més coneguts -i estimats- que el propi Montilla o ZP.

Vistes les circumnstàncies, el Popet i la Popeta no ens podíem quedar enrera i hem volgut posar a la xarxa el nostre granet de sibaritisme gastronòmic que molts ja coneixeu.

Com a bona periodista, he volgut contrastar la informació i he buscat al diccionari el significat exacte de "Gastronomia". Segons el IEC online, la gastronomia és el "coneixement de tot el que té a veure amb la cuina, l’elaboració i composició dels plats, l’art de degustar i apreciar els menjars i les begudes". I també la "qualitat de gastrònom" que, si vas rebuscant pel diccionari, acabes sabent que es tracta d'una "persona afeccionada a menjar bé".

Això és exactament el que som a Panxacontenta. Uns paladars afamats de bon menjar que sempre tenen un budell buit per provar les creacions més insòlites.

Que vagi de gust!!


Futuribles

Com que la nostra llista de restaurants que volem tastar ha crescut una barbaritat (som així de capritxosos), hem decidit que aquest apartat sigui una entrada amb cara i ulls en la nostra bloc. Hi podeu arribar utilitant l'etiqueta '_Futuribles' del llistat de la dreta.

Ja ho sabeu: si teniu alguna suggerència d'algun restaurant que voleu compartir amb nosaltres, podeu afegir un comentari a aquesta entrada o posar-vos en contacte amb els Poppets a l'adreça: anskaro[arroba]gmail.com.
Estarem encantats de ser els vostres reporters personals i publicar així una ressenya de la vostra proposta al bloc.

Pregó al visitant

El contingut d'aquesta bloc és merament informatiu, subjectiu i, òbviament, no té cap caràcter publicitari. Per descomptat, no tenim ànim de lucre (som així de macos, nosaltres ;p). El que us volem transmetre és que el que hi ha escrit és una percepció personal, explicada de forma simpàtica i divertida —almenys per a nosaltres— de les visites que hem fent a una sèrie de restaurants. Ens agrada compartir les nostres experiències i impressions personals amb qualsevol que arribi fins a aquesta bloc. Una opinió més a la butxaca no fa mai mal, no?

D'altra banda, no podem fer-nos responsables dels diferents comentaris que puguin anar escrivint els visitants de la bloc, però mentre aquests tinguin un to cordial i respectuós, no en treurem cap. Entenem que hi ha gustos per a tot!

Que us sigui profitosa la visita a la bloc!

23/12/07

Restaurant Boix de la Cerdanya

Nom: Restaurant Boix de la Cerdanya
Adreça: Consell de Cent, 303
Ubicació: Barcelona - Eixample Esquerra
Telèfon: 93 451 15 47
Web: www.restaurantboix.com
Cuina: Catalana i de Mercat
Preu: >40€

Notes: Aquest agradable restaurant, que gaudeix d'una decoració relaxant i ben cuidada, és sempre una bona opció a tenir en compte si es disposa d'un feix de diners interessant. Per tant, estimats bloggers i altra fauna que navega per aquests móns de Déu, haureu endevinat amb facilitat que ni el Popet ni la Popeta hem gaudit del bon menjar d'aquest local per iniciativa de la nostra economia de becària i informàtic. Jo, com a amfitriona d'aquesta pàgina, sempre he visitat aquest restaurant per sopars d'empresa i, sincerament, us haig de confessar que han sigut esplèndids!! Ni grata companyia ni res! el menjar és el que compta! Estem segurs que no us decebrà en cap sentit: ni en servei, ambientació i carta, la qual és molt mediterrània i ben treballada. Des d'aquí, m'agradaria felicitar a la persona que configura els menús d'empresa. Les meves més sinceres felitacions!! (No us deixeu escapar el pernil d'aglà, que vola!). Apa, ara ja teniu un lloc per proposar a la vostra empresa, i ja sabeu: imprescindible agafar un bon lloc a la taula per arribar a tots els plats sense problemes! Per últim, i en aquest sentit, des de Panxacontenta us suggerim la forquilla extensible per aquelles ocasions especials i altres "festes de guardar".

No hay comentarios: