Nom: Restaurante Casa Darío
Adreça: Consell de Cent, 256
Ubicació: Barcelona - Eixample Esquerra
Telèfon: 93 453 31 35 / 93 454 76 99
Web: www.casadario.com
Cuina: Marisqueria, Gallega
Preu: >40€
Notes: Marisc, marisc i marisc. Què més podem dir d'aquest restaurant típicament gallec, que sembla que tingui el Miño i les Rías Baixas darrera el lavabo? Al fons a la dreta... El cert és que no hi ha cap riu ni res tan exagerat, però sí que és curiós trobar-se, només entrar, amb una bona peixera plena de bogavantes, llagostes, crancs i altres crustacis que només veiem a les revistes de cuina i a les peixeteries per Nadal. Es tracta d'un restaurant elegant, espaiós, molt ben cuidat en tots els sentits, professional, amb una carta boníssima i els peixos més frescos de tot Barcelona... i car, moooolt car!!! Per la qual cosa desaconsellem fervorosament demanar Angulas del Miño i altres productes que ascendeixen al preu de 50 McMenús (o més). Ja ens enteneu, oi? Ara: les cassoletes de rap, les fideuas i arrossos, la sopa de peix, els canelons de marisc i les mariscades en sí mateixes són espectaculars! (i cares, moooolt cares). És equipareble a comprar-se un bitllet d'anada i tornada a Galícia, però el vostre estòmac en queda molt més satisfet, com és obvi. Digue'm que el pes que guanyes a la panxa el perds de la butxaca (normalment d'altri -en un català correcte de Pompeu Fabra- o "ajena", és a dir, "papil"). Un detall: tenen vi de la Terra Alta, la qual cosa s'agraeix, i els postres són exquisits (i també cars, mooolt cars). Bé, ha quedat clar, no? Vigileu aquells amb problemes de cor i diversos: NO MIREU LA FACTURA!! XD
8 libros de cocina japonesa que te abrirán el apetito
Hace 4 semanas
No hay comentarios:
Publicar un comentario