Gurmets a la xarxa

L'art de menjar i beure bé s'ha convertit en tot un savoir-faire per a moltes persones. Als quioscs, multitud de revistes ens conviden a elaborar tot tipus de plats: des dels més sofisticats als més senzills passant per aquells més saludables. I, com tots sabem, la cuina s'ha exaltat tant que els cuiners més famosos del país i part de l'estranger són tan o més coneguts -i estimats- que el propi Montilla o ZP.

Vistes les circumnstàncies, el Popet i la Popeta no ens podíem quedar enrera i hem volgut posar a la xarxa el nostre granet de sibaritisme gastronòmic que molts ja coneixeu.

Com a bona periodista, he volgut contrastar la informació i he buscat al diccionari el significat exacte de "Gastronomia". Segons el IEC online, la gastronomia és el "coneixement de tot el que té a veure amb la cuina, l’elaboració i composició dels plats, l’art de degustar i apreciar els menjars i les begudes". I també la "qualitat de gastrònom" que, si vas rebuscant pel diccionari, acabes sabent que es tracta d'una "persona afeccionada a menjar bé".

Això és exactament el que som a Panxacontenta. Uns paladars afamats de bon menjar que sempre tenen un budell buit per provar les creacions més insòlites.

Que vagi de gust!!


Futuribles

Com que la nostra llista de restaurants que volem tastar ha crescut una barbaritat (som així de capritxosos), hem decidit que aquest apartat sigui una entrada amb cara i ulls en la nostra bloc. Hi podeu arribar utilitant l'etiqueta '_Futuribles' del llistat de la dreta.

Ja ho sabeu: si teniu alguna suggerència d'algun restaurant que voleu compartir amb nosaltres, podeu afegir un comentari a aquesta entrada o posar-vos en contacte amb els Poppets a l'adreça: anskaro[arroba]gmail.com.
Estarem encantats de ser els vostres reporters personals i publicar així una ressenya de la vostra proposta al bloc.

Pregó al visitant

El contingut d'aquesta bloc és merament informatiu, subjectiu i, òbviament, no té cap caràcter publicitari. Per descomptat, no tenim ànim de lucre (som així de macos, nosaltres ;p). El que us volem transmetre és que el que hi ha escrit és una percepció personal, explicada de forma simpàtica i divertida —almenys per a nosaltres— de les visites que hem fent a una sèrie de restaurants. Ens agrada compartir les nostres experiències i impressions personals amb qualsevol que arribi fins a aquesta bloc. Una opinió més a la butxaca no fa mai mal, no?

D'altra banda, no podem fer-nos responsables dels diferents comentaris que puguin anar escrivint els visitants de la bloc, però mentre aquests tinguin un to cordial i respectuós, no en treurem cap. Entenem que hi ha gustos per a tot!

Que us sigui profitosa la visita a la bloc!

24/2/08

Hello Sushi

Nom: Hello Sushi
Adreça: Junta de comerç, 14
Ubicació: Barcelona - Raval
Telèfon: 93 412 08 30
Web: www.hello-sushi.com
Cuina: Japonesa
Preu: 20-40€

Notes: Hello Sushi. Un de tants altres japonesos fusionats amb mig món que opten per treure el seu sentit més lounge i original al Raval i Ciutat Vella. Jo el vaig escollir per això, potser, o perquè el seu lloc web, amb una músiqueta odiosa de fons, em va fer gràcia. És una mica diferent de la resta que pots trobar a la xarxa: en aquesta, guia els teus passos un dibuix d'una japoneseta amb kimono. Hem de suposar que és la chef del restaurant, una tal Yukie Horita. I, tot i que en el lloc web exalten les virtuts, tant humanes com gastronòmiques, d'aquesta bona dona, val a dir que en el local no vam veure ni la punta del dit del peu de cap japonès. Els cambrers eren italians, si no recordo malament, i a la cuina, visible en part des del menjador, semblaven sudamericans. I res, que amb una decoració entre vintage, pop i "ravalenca", asseguts en una mena de cadires de xiringuito de platja i en una mini tauleta, el Popet i jo vam tastar uns plats força acceptables mentre planejàvem el nostre futur. No hi ha res millor que pensar en l'esdevenidor mentre endrapes un tros de sushi. Al web, a més, van d'alternatius i parlen de "gastronomia japonesa de muy alta calidad". No us deixeu enganyar: no hi ha per a tant. Sí, és correcta, no està pas malament, i el restaurant és, ben cert, acollidor i cèntric, però per res del món caieu en el miserable autobombo que aquesta gent es propaga des d'Internet, jaja, és que és una cosa que a mi em fa bastanta ràbia. Si més no, potser estem en un error, i certament, la tal Yukie intenta fer un restaurant japonès de molta qualitat i bé de preu, allunyat de tota mena d'elitismes. No obstant això, ens agradaria que ens ho demostrés el pròxim cop que anèssim allà. A veure si, a més a més, ens sorprèn i connecta, tal i com expressen, "con un público tan frío como es el catalán". A mi que m'expliquin.
PD: Prometo també que em llegiré millor els webs dels restaurants que busqui per Internet... ;p

No hay comentarios: