Gurmets a la xarxa

L'art de menjar i beure bé s'ha convertit en tot un savoir-faire per a moltes persones. Als quioscs, multitud de revistes ens conviden a elaborar tot tipus de plats: des dels més sofisticats als més senzills passant per aquells més saludables. I, com tots sabem, la cuina s'ha exaltat tant que els cuiners més famosos del país i part de l'estranger són tan o més coneguts -i estimats- que el propi Montilla o ZP.

Vistes les circumnstàncies, el Popet i la Popeta no ens podíem quedar enrera i hem volgut posar a la xarxa el nostre granet de sibaritisme gastronòmic que molts ja coneixeu.

Com a bona periodista, he volgut contrastar la informació i he buscat al diccionari el significat exacte de "Gastronomia". Segons el IEC online, la gastronomia és el "coneixement de tot el que té a veure amb la cuina, l’elaboració i composició dels plats, l’art de degustar i apreciar els menjars i les begudes". I també la "qualitat de gastrònom" que, si vas rebuscant pel diccionari, acabes sabent que es tracta d'una "persona afeccionada a menjar bé".

Això és exactament el que som a Panxacontenta. Uns paladars afamats de bon menjar que sempre tenen un budell buit per provar les creacions més insòlites.

Que vagi de gust!!


Futuribles

Com que la nostra llista de restaurants que volem tastar ha crescut una barbaritat (som així de capritxosos), hem decidit que aquest apartat sigui una entrada amb cara i ulls en la nostra bloc. Hi podeu arribar utilitant l'etiqueta '_Futuribles' del llistat de la dreta.

Ja ho sabeu: si teniu alguna suggerència d'algun restaurant que voleu compartir amb nosaltres, podeu afegir un comentari a aquesta entrada o posar-vos en contacte amb els Poppets a l'adreça: anskaro[arroba]gmail.com.
Estarem encantats de ser els vostres reporters personals i publicar així una ressenya de la vostra proposta al bloc.

Pregó al visitant

El contingut d'aquesta bloc és merament informatiu, subjectiu i, òbviament, no té cap caràcter publicitari. Per descomptat, no tenim ànim de lucre (som així de macos, nosaltres ;p). El que us volem transmetre és que el que hi ha escrit és una percepció personal, explicada de forma simpàtica i divertida —almenys per a nosaltres— de les visites que hem fent a una sèrie de restaurants. Ens agrada compartir les nostres experiències i impressions personals amb qualsevol que arribi fins a aquesta bloc. Una opinió més a la butxaca no fa mai mal, no?

D'altra banda, no podem fer-nos responsables dels diferents comentaris que puguin anar escrivint els visitants de la bloc, però mentre aquests tinguin un to cordial i respectuós, no en treurem cap. Entenem que hi ha gustos per a tot!

Que us sigui profitosa la visita a la bloc!

6/4/08

Bar Restaurante Huelva

Nom: Bar Restaurante Huelva
Adreça: Av. l'Estatut, 42
Ubicació: Rubí
Telèfon: 93 699 80 40
Web: -
Cuina: Tapes, Mercat
Preu: <20€

Notes: Clàssic rubinenc. Encara m'enrecordo quan era petit i estava a la plaça del darrera de l'estació de ferrocarrils. M'encantava fer un Huelva i després una Jijonenca. Pel que més m'agrada aquest restaurant és per les seves patates braves i els seus 'xipirons', ben acompanyats per una cervesa ben fresqueta en una tarda d'estiu (o d'hivern...) A més, si coneixes (o més ben dit, els teus pares coneixen) els amos i els cambrers, doncs ja hi ha una certa confiança que no pots tenir en altres llocs.

8 comentarios:

Anónimo dijo...

Si no ho recordo malament, un cop obert el de l'Estatut, encara mantenien el de Les Torres (Pl Constitució?). L'han tancat aquest?

Anskaro dijo...

Que jo sàpiga, crec que van canviar de propietari, però encara està obert... això, qui ho sap segur, son els meus pares... Ja m'informaré :p

Pere dijo...

Diria que el de les Torres ja no és el que era. Els amos estan a l'Estatut de ben cert.

Els xocos segueixen en el seu màxim exponent?

Anskaro dijo...

Jo em quedo amb les braves i els xipirons...

Anónimo dijo...

Ahir les braves no han estat per tant, ni per quantitat ni per sabor...

Els xocos mooolt bé, el pinxito de porc (1) cru per dins..., i la torrada de morcón completament cremada per sota...

M'esperava més, o potser n'he donat massa importància a l'informació trovada al web...

Boturulla dijo...

Ei Miguelín! sento que la nostra ressenya del Huelva t'hagi portat a un àpat poc satisfactori... :( Però tampoc és que l'haguèssim exaltat tant com perquè et sentis així de decebut o mal guiat, no? De tota manera, ja se sap que cadascú té una opinió i uns gustos, i que, per descomptat, el Huelva no és el Bulli ni tampoc el millor restaurant de tapes que hi hagi. Però té "algo" de clàssic, de popular, d'entranyable fins i tot, que agrada. Espero que altres propostes del bloc t'agradin més! ;p Fins aviat!

Anónimo dijo...

No em malinterpretis, em referia a l'informació trobada a internet en general: me'l va recomanar un amic de Rubí, em vaig informar sobre el lloc cercant webs, i semblava que no seria un mal lloc, que no ho es. Però l'exemple de la torrada, no sé... M'agraden molt torrades, fins i tot cremades (ja sé que no es bó per la salut) però no m'esperava que hi estigués calcinada... Si ho haguessin raspat amb ganivet....

Són 2 o 3 detalls pels quals no els hi puc atorgar la meva estrella... "Miguelín" XD

Boturulla dijo...

M'ha agradat això de la història de la torrada, jajaja, tens raó, almenys la podrien haver raspat... certament, aquests detalls no donen gaire bona imatge d'un restaurant. Et dono tot el meu permís i tot el meu suport en no otorgar-li la teva estrella "miguelín" ;p A reveure!