Gurmets a la xarxa

L'art de menjar i beure bé s'ha convertit en tot un savoir-faire per a moltes persones. Als quioscs, multitud de revistes ens conviden a elaborar tot tipus de plats: des dels més sofisticats als més senzills passant per aquells més saludables. I, com tots sabem, la cuina s'ha exaltat tant que els cuiners més famosos del país i part de l'estranger són tan o més coneguts -i estimats- que el propi Montilla o ZP.

Vistes les circumnstàncies, el Popet i la Popeta no ens podíem quedar enrera i hem volgut posar a la xarxa el nostre granet de sibaritisme gastronòmic que molts ja coneixeu.

Com a bona periodista, he volgut contrastar la informació i he buscat al diccionari el significat exacte de "Gastronomia". Segons el IEC online, la gastronomia és el "coneixement de tot el que té a veure amb la cuina, l’elaboració i composició dels plats, l’art de degustar i apreciar els menjars i les begudes". I també la "qualitat de gastrònom" que, si vas rebuscant pel diccionari, acabes sabent que es tracta d'una "persona afeccionada a menjar bé".

Això és exactament el que som a Panxacontenta. Uns paladars afamats de bon menjar que sempre tenen un budell buit per provar les creacions més insòlites.

Que vagi de gust!!


Futuribles

Com que la nostra llista de restaurants que volem tastar ha crescut una barbaritat (som així de capritxosos), hem decidit que aquest apartat sigui una entrada amb cara i ulls en la nostra bloc. Hi podeu arribar utilitant l'etiqueta '_Futuribles' del llistat de la dreta.

Ja ho sabeu: si teniu alguna suggerència d'algun restaurant que voleu compartir amb nosaltres, podeu afegir un comentari a aquesta entrada o posar-vos en contacte amb els Poppets a l'adreça: anskaro[arroba]gmail.com.
Estarem encantats de ser els vostres reporters personals i publicar així una ressenya de la vostra proposta al bloc.

Pregó al visitant

El contingut d'aquesta bloc és merament informatiu, subjectiu i, òbviament, no té cap caràcter publicitari. Per descomptat, no tenim ànim de lucre (som així de macos, nosaltres ;p). El que us volem transmetre és que el que hi ha escrit és una percepció personal, explicada de forma simpàtica i divertida —almenys per a nosaltres— de les visites que hem fent a una sèrie de restaurants. Ens agrada compartir les nostres experiències i impressions personals amb qualsevol que arribi fins a aquesta bloc. Una opinió més a la butxaca no fa mai mal, no?

D'altra banda, no podem fer-nos responsables dels diferents comentaris que puguin anar escrivint els visitants de la bloc, però mentre aquests tinguin un to cordial i respectuós, no en treurem cap. Entenem que hi ha gustos per a tot!

Que us sigui profitosa la visita a la bloc!

6/4/08

Miyako

Nom: Miyako
Adreça: Sicília, 263-273
Ubicació: Barcelona - Eixample Dret
Telèfon: 93 457 46 74
Web: -
Cuina: Japonesa
Preu: <20€

Notes: Aquest restaurant és tot un exemple de la insistent i pesada hospitalitat dels xinesos... Sí, dic xinesos perquè òbviament el restaurant de japonès només en té el nom i la foto. Nou de trinca, sense res que recordi a Orient (més aviat a una mena de sala per a bodes i comunions barrejada amb un cert record a menjador de casa de colònies), i amb una obssessió pel teppanyaki, penseu que el propietari us assaltarà només passar pel davant de la porta. Intenteu ser discrets si mireu el cartell de l'entrada. Si demostreu una excessiva mostra d'interés, esteu perduts. Si finalment decidiu entrar —digueu-me que és per diners, si et plau, que busqueu una cosa barateta per sortir del pas i prou— heu de tenir en compte que us trobareu amb un pseudo-buffet on podreu demanar sushi, makis, sashimi i altres especialitats japoneses (recordeu el teppanyaki!! tot a la planxa!) que us les faran al moment. Això sí: si us arribeu a entendre amb algún dels cambrers o cambreres d'allà, que semblen afectats per un atac de perpètua indecisió . És evident que el propietari és el crack de la sala, el mestre de cerimònies, però de tota manera és un pesat de collons. Contínuament us preguntaran si voleu res més, us recordaran que és buffet lliure, us faran aixecar a mirar els productes que tenen exposats (unes amanides d'aspecte dubtós), que fèssiu una ullada als postres... mentre tot d'ulls, darrera la barra, us miren ansiosos perquè els demaneu una mica de menjar per preparar. Ostres, recordo que va ser molt difícil fer-nos entendre! Jo i el meu amic no sabíem si estàvem demanant carta, si buffet, si ens havíem d'aixecar, si tancar-nos el lavabo i esperar alguna cosa del cel o si marxar per cames... Els postres, de colònies d'EGB. En definitiva, em sembla que queda tot dit, no? Doncs ja està... XD

No hay comentarios: