Gurmets a la xarxa

L'art de menjar i beure bé s'ha convertit en tot un savoir-faire per a moltes persones. Als quioscs, multitud de revistes ens conviden a elaborar tot tipus de plats: des dels més sofisticats als més senzills passant per aquells més saludables. I, com tots sabem, la cuina s'ha exaltat tant que els cuiners més famosos del país i part de l'estranger són tan o més coneguts -i estimats- que el propi Montilla o ZP.

Vistes les circumnstàncies, el Popet i la Popeta no ens podíem quedar enrera i hem volgut posar a la xarxa el nostre granet de sibaritisme gastronòmic que molts ja coneixeu.

Com a bona periodista, he volgut contrastar la informació i he buscat al diccionari el significat exacte de "Gastronomia". Segons el IEC online, la gastronomia és el "coneixement de tot el que té a veure amb la cuina, l’elaboració i composició dels plats, l’art de degustar i apreciar els menjars i les begudes". I també la "qualitat de gastrònom" que, si vas rebuscant pel diccionari, acabes sabent que es tracta d'una "persona afeccionada a menjar bé".

Això és exactament el que som a Panxacontenta. Uns paladars afamats de bon menjar que sempre tenen un budell buit per provar les creacions més insòlites.

Que vagi de gust!!


Futuribles

Com que la nostra llista de restaurants que volem tastar ha crescut una barbaritat (som així de capritxosos), hem decidit que aquest apartat sigui una entrada amb cara i ulls en la nostra bloc. Hi podeu arribar utilitant l'etiqueta '_Futuribles' del llistat de la dreta.

Ja ho sabeu: si teniu alguna suggerència d'algun restaurant que voleu compartir amb nosaltres, podeu afegir un comentari a aquesta entrada o posar-vos en contacte amb els Poppets a l'adreça: anskaro[arroba]gmail.com.
Estarem encantats de ser els vostres reporters personals i publicar així una ressenya de la vostra proposta al bloc.

Pregó al visitant

El contingut d'aquesta bloc és merament informatiu, subjectiu i, òbviament, no té cap caràcter publicitari. Per descomptat, no tenim ànim de lucre (som així de macos, nosaltres ;p). El que us volem transmetre és que el que hi ha escrit és una percepció personal, explicada de forma simpàtica i divertida —almenys per a nosaltres— de les visites que hem fent a una sèrie de restaurants. Ens agrada compartir les nostres experiències i impressions personals amb qualsevol que arribi fins a aquesta bloc. Una opinió més a la butxaca no fa mai mal, no?

D'altra banda, no podem fer-nos responsables dels diferents comentaris que puguin anar escrivint els visitants de la bloc, però mentre aquests tinguin un to cordial i respectuós, no en treurem cap. Entenem que hi ha gustos per a tot!

Que us sigui profitosa la visita a la bloc!

6/4/08

Tragaluz

Nom: Tragaluz
Adreça: Passatge de la Concepció, 5
Ubicació: Barcelona - Eixample Esquerra
Telèfon: 93 487 06 21 / 93 487 01 96
Web: www.grupotragaluz.com
Cuina: Mediterrània
Preu: >40€

Notes: Per què negar-ho? Aquest és un dels típics restaurants de què tothom n'ha sentit a parlar, que tothom diu 'un dia hi he d'anar', i quan arribes i veus la carta, més ben dit, veus els preus, doncs tira una mica enrere. Però si et conviden... per què dir que no? Fins i tot si és un dinar d'empresa amb un client i al principi estàs una mica cohibit. Res que no treguin unes ampolles de Protos, oi? En referència al menjar (per això esteu llegint això, no?) val a dir que comparteixo la visió que ens va dir una companya de feina: el menjar molt bo, però les quantitats molt petites. De les coses que vaig tastar jo, em quedo amb el carpaccio de vedella (no poso el nom complert del plat per dues raons: perquè és molt llarg i perquè no m'enrecordo XD) i el risotto de fruits de mar. I no em puc oblidar del coulant de xocolata... mmmmm...
Encara no sé com vaig poder baixar l'escala de caragol que comunica els diferents nivells amb les copetes de vi que duia al cos...

No hay comentarios: