Gurmets a la xarxa

L'art de menjar i beure bé s'ha convertit en tot un savoir-faire per a moltes persones. Als quioscs, multitud de revistes ens conviden a elaborar tot tipus de plats: des dels més sofisticats als més senzills passant per aquells més saludables. I, com tots sabem, la cuina s'ha exaltat tant que els cuiners més famosos del país i part de l'estranger són tan o més coneguts -i estimats- que el propi Montilla o ZP.

Vistes les circumnstàncies, el Popet i la Popeta no ens podíem quedar enrera i hem volgut posar a la xarxa el nostre granet de sibaritisme gastronòmic que molts ja coneixeu.

Com a bona periodista, he volgut contrastar la informació i he buscat al diccionari el significat exacte de "Gastronomia". Segons el IEC online, la gastronomia és el "coneixement de tot el que té a veure amb la cuina, l’elaboració i composició dels plats, l’art de degustar i apreciar els menjars i les begudes". I també la "qualitat de gastrònom" que, si vas rebuscant pel diccionari, acabes sabent que es tracta d'una "persona afeccionada a menjar bé".

Això és exactament el que som a Panxacontenta. Uns paladars afamats de bon menjar que sempre tenen un budell buit per provar les creacions més insòlites.

Que vagi de gust!!


Futuribles

Com que la nostra llista de restaurants que volem tastar ha crescut una barbaritat (som així de capritxosos), hem decidit que aquest apartat sigui una entrada amb cara i ulls en la nostra bloc. Hi podeu arribar utilitant l'etiqueta '_Futuribles' del llistat de la dreta.

Ja ho sabeu: si teniu alguna suggerència d'algun restaurant que voleu compartir amb nosaltres, podeu afegir un comentari a aquesta entrada o posar-vos en contacte amb els Poppets a l'adreça: anskaro[arroba]gmail.com.
Estarem encantats de ser els vostres reporters personals i publicar així una ressenya de la vostra proposta al bloc.

Pregó al visitant

El contingut d'aquesta bloc és merament informatiu, subjectiu i, òbviament, no té cap caràcter publicitari. Per descomptat, no tenim ànim de lucre (som així de macos, nosaltres ;p). El que us volem transmetre és que el que hi ha escrit és una percepció personal, explicada de forma simpàtica i divertida —almenys per a nosaltres— de les visites que hem fent a una sèrie de restaurants. Ens agrada compartir les nostres experiències i impressions personals amb qualsevol que arribi fins a aquesta bloc. Una opinió més a la butxaca no fa mai mal, no?

D'altra banda, no podem fer-nos responsables dels diferents comentaris que puguin anar escrivint els visitants de la bloc, però mentre aquests tinguin un to cordial i respectuós, no en treurem cap. Entenem que hi ha gustos per a tot!

Que us sigui profitosa la visita a la bloc!

21/7/08

Sole Mio

Nom: Sole Mio
Adreça: Plaça d'Osca, 9
Ubicació: Barcelona - Sants
Telèfon: 93 529 08 09
Web: -
Cuina: Italiana
Preu: 20-40€

Notes: Un enorme cansament, un estupor brutal, una consternació immensa. Així es pot descriure el dia, en general, que vam anar al Sole Mio. Després d'haver dormit 5 hores i donar més voltes que un rellotge per Barcelona i l'Ikea de l'Hospitalet (inclòs trasllat de mobles dins un Clio), el Popet, en Lluisot i jo mateixa vam acabar en aquest restaurant italià de Sants. No sé si va ser per la influència de l'Ikea o per quin motiu en concret, que en entrar al Sole Mio ens va donar la sensació que traspassàvem el "umbral", jeje, d'un pis de 30 m2. Per sort, el lavabo no estava en un raconet del menjador, sinó dalt d'unes escales de fusta "mata-iaies". El cert és que quan entres en aquest restaurant una mica més i ja t'asseus amb la taula del davant: "hola, bona nit, com anem?" i mira, fas amics. Es que està tot tan juntet i tan a prop que fins i tot ens vam incomodar quan, a l'entrada, esperàvem que la cambrera ens atengués! Tanta intimitat ens recordava al metro de Barcelona... sentíem les mirades alienes massa a prop, jeje! Però el menjar sí que ens va agradar, sí! El Popet i jo vam demanar de primer, i per a compartir, unes croquetes d'arròs molt bones i molt curioses. De segon, vam demanar pizza i un plat de pasta que eren una mena de farcellets farcits de formatge de cabra i pera caramel·litzada. Però jo, quan els vaig tastar, només notava la pasta com aquell que diu... jaja! on era el formatge? i sobretot, la pera? Com que no recordava el nom del plat sencer, creia que era carn... jaja, imagineu-vos! m'haguessin pogut posar qualsevol cosa i tot entrava, tu! La pizza, per la seva banda, era de pernil dolç, tonyina, ceba... es deia Leonardo (quina mania tenen els italians de posar noms a les pizzes!! XD Algun dia trobarem una pizza que es digui Froilán de Todos los Santos, per exemple?) Molt bona, sí senyor, i gran!
Això sí... els postres... buaaaa!! per sortir corrents, vaja! jajaja XD Almenys, si descongelessin bé els pastissos de Frigo... És que, de veritat, sembla estrambòtic, però a mi em van portar un pastís de poma en el qual hi havia un nou ingredient: el gel. Crunx, crunx, crunx... I al Lluisot, el meu amic, diguem que ell "creia" que havia demanat una copa de iogurt amb fruits del bosc i el que li havien portat era un tros de ciment amb gustet a iogurt. L'encenedor no estava de més, era un bon recurs, com l'escalfament natural, però clar, quan claves la cullera i aquesta es deforma o s'acaba emportant tot el iogurt d'una peça, tot es fa més complicat. Un desastre, vaja! El Popet, però, com que és el més llest de tots, es va demanar uns profiterols blancs que, per sort per a ell, no devien estar congelats XD I estaven ben bons segons em comenta!

No hay comentarios: