Gurmets a la xarxa

L'art de menjar i beure bé s'ha convertit en tot un savoir-faire per a moltes persones. Als quioscs, multitud de revistes ens conviden a elaborar tot tipus de plats: des dels més sofisticats als més senzills passant per aquells més saludables. I, com tots sabem, la cuina s'ha exaltat tant que els cuiners més famosos del país i part de l'estranger són tan o més coneguts -i estimats- que el propi Montilla o ZP.

Vistes les circumnstàncies, el Popet i la Popeta no ens podíem quedar enrera i hem volgut posar a la xarxa el nostre granet de sibaritisme gastronòmic que molts ja coneixeu.

Com a bona periodista, he volgut contrastar la informació i he buscat al diccionari el significat exacte de "Gastronomia". Segons el IEC online, la gastronomia és el "coneixement de tot el que té a veure amb la cuina, l’elaboració i composició dels plats, l’art de degustar i apreciar els menjars i les begudes". I també la "qualitat de gastrònom" que, si vas rebuscant pel diccionari, acabes sabent que es tracta d'una "persona afeccionada a menjar bé".

Això és exactament el que som a Panxacontenta. Uns paladars afamats de bon menjar que sempre tenen un budell buit per provar les creacions més insòlites.

Que vagi de gust!!


Futuribles

Com que la nostra llista de restaurants que volem tastar ha crescut una barbaritat (som així de capritxosos), hem decidit que aquest apartat sigui una entrada amb cara i ulls en la nostra bloc. Hi podeu arribar utilitant l'etiqueta '_Futuribles' del llistat de la dreta.

Ja ho sabeu: si teniu alguna suggerència d'algun restaurant que voleu compartir amb nosaltres, podeu afegir un comentari a aquesta entrada o posar-vos en contacte amb els Poppets a l'adreça: anskaro[arroba]gmail.com.
Estarem encantats de ser els vostres reporters personals i publicar així una ressenya de la vostra proposta al bloc.

Pregó al visitant

El contingut d'aquesta bloc és merament informatiu, subjectiu i, òbviament, no té cap caràcter publicitari. Per descomptat, no tenim ànim de lucre (som així de macos, nosaltres ;p). El que us volem transmetre és que el que hi ha escrit és una percepció personal, explicada de forma simpàtica i divertida —almenys per a nosaltres— de les visites que hem fent a una sèrie de restaurants. Ens agrada compartir les nostres experiències i impressions personals amb qualsevol que arribi fins a aquesta bloc. Una opinió més a la butxaca no fa mai mal, no?

D'altra banda, no podem fer-nos responsables dels diferents comentaris que puguin anar escrivint els visitants de la bloc, però mentre aquests tinguin un to cordial i respectuós, no en treurem cap. Entenem que hi ha gustos per a tot!

Que us sigui profitosa la visita a la bloc!

17/9/08

Bar Emilio


Nom: Bar Emilio
Adreça: Av. Bertran i Güell, 30
Ubicació: Gavà
Telèfon: 93 662 61 65
Web: -
Cuina: Mercat
Preu: <20€

Notes: Aquest 'restaurant' ha estat una gran descoberta. I fixeu-vos que poso la paraula restaurant entre cometes, però no d'una forma que indiqui menyspreu, si no perquè a la seva tarjeta i al seu minúscul cartell que tenen al carrer, la seva denominació es 'Bar'.
Com que per motius de feina he d'estar en un polígon industrial a Gavà, un dels companys de feina em va dur a aquest local en un dels migdies que no vaig dur 'tupper'. La sorpresa inicial és que, tot i ser un bar típic de polígon, ple de 'currantes' en roba de treball (el blau elèctric s'estila!), no tenen menú... tot es basa en una carta de plats a on, per una banda donen a escollir el plats del dia i per l'altre tenen els plats 'de sempre'. I la següent sorpresa és quan demanes el compte: el dia que més vaig endrapar, primer, segon, beguda, postre i café, el preu final va rondar els 8€! I no es que sigui menjar de batalla (que també, perquè negar-ho), però la relació qualitat/preu és brutal. Un dels millors llocs on per pocs diners surts ben content!

5 comentarios:

El hombre pez rosa dijo...

Hombre!!!, per fi un nou post, com es nota que hi ha crisis... i dieta jurl,jurl,jurl

Boturulla dijo...

Que cabroooooooooooooooonn!! ;p Maleït ingrat! El pròxim cop et faré menjar un plat de bledes per sopar! Doncs, per la teva informació, el meu cos ja està lliure de 2 kg i 200 g menys de greix XD Visca!

Ja he vist que tu també has publicat un nou relat... a mi tampoc se m'escapa ni una!! ;p

El hombre pez rosa dijo...

Pos no las comentat, sniff sniff.
2Kg 200g dius? Molt bé, molt bé.
Però tu no ets pesada a nivell màssic sinó a nivell social... no se si m'explico. XDDD

Boturulla dijo...

És cert que no l'he comentat... l'anava a llegir i després de veure la quantitat de lletra que tenia vaig estar a punt de sortir corrents, jaja... XDDD tu també ets pesat en els teus relats inintel·ligibles ;p ji ji ji

El hombre pez rosa dijo...

M'afalagues...