Gurmets a la xarxa

L'art de menjar i beure bé s'ha convertit en tot un savoir-faire per a moltes persones. Als quioscs, multitud de revistes ens conviden a elaborar tot tipus de plats: des dels més sofisticats als més senzills passant per aquells més saludables. I, com tots sabem, la cuina s'ha exaltat tant que els cuiners més famosos del país i part de l'estranger són tan o més coneguts -i estimats- que el propi Montilla o ZP.

Vistes les circumnstàncies, el Popet i la Popeta no ens podíem quedar enrera i hem volgut posar a la xarxa el nostre granet de sibaritisme gastronòmic que molts ja coneixeu.

Com a bona periodista, he volgut contrastar la informació i he buscat al diccionari el significat exacte de "Gastronomia". Segons el IEC online, la gastronomia és el "coneixement de tot el que té a veure amb la cuina, l’elaboració i composició dels plats, l’art de degustar i apreciar els menjars i les begudes". I també la "qualitat de gastrònom" que, si vas rebuscant pel diccionari, acabes sabent que es tracta d'una "persona afeccionada a menjar bé".

Això és exactament el que som a Panxacontenta. Uns paladars afamats de bon menjar que sempre tenen un budell buit per provar les creacions més insòlites.

Que vagi de gust!!


Futuribles

Com que la nostra llista de restaurants que volem tastar ha crescut una barbaritat (som així de capritxosos), hem decidit que aquest apartat sigui una entrada amb cara i ulls en la nostra bloc. Hi podeu arribar utilitant l'etiqueta '_Futuribles' del llistat de la dreta.

Ja ho sabeu: si teniu alguna suggerència d'algun restaurant que voleu compartir amb nosaltres, podeu afegir un comentari a aquesta entrada o posar-vos en contacte amb els Poppets a l'adreça: anskaro[arroba]gmail.com.
Estarem encantats de ser els vostres reporters personals i publicar així una ressenya de la vostra proposta al bloc.

Pregó al visitant

El contingut d'aquesta bloc és merament informatiu, subjectiu i, òbviament, no té cap caràcter publicitari. Per descomptat, no tenim ànim de lucre (som així de macos, nosaltres ;p). El que us volem transmetre és que el que hi ha escrit és una percepció personal, explicada de forma simpàtica i divertida —almenys per a nosaltres— de les visites que hem fent a una sèrie de restaurants. Ens agrada compartir les nostres experiències i impressions personals amb qualsevol que arribi fins a aquesta bloc. Una opinió més a la butxaca no fa mai mal, no?

D'altra banda, no podem fer-nos responsables dels diferents comentaris que puguin anar escrivint els visitants de la bloc, però mentre aquests tinguin un to cordial i respectuós, no en treurem cap. Entenem que hi ha gustos per a tot!

Que us sigui profitosa la visita a la bloc!

17/9/08

La Abadía

Nom: La Abadía
Adreça: Plaza de San Nicolás, 3
Ubicació: Toledo
Telèfon: 925 25 11 40
Web: www.abadiatoledo.com
Cuina: Mercat
Preu: 20-40€

Notes: Sempre m'ha fet gràcia la dita 'En Toledo, todas las cuestas son hacia arriba'. I quanta raó tenen, sobre tot si són les tres de la tarda, acabes de sortir d'un dinar ben abundant i et trobes en mig d'una onada de calor de 45 graus... no li dessitjo a ningú!
Tornant al tema gastronòmic (més ben dit, començant), aquest va ser el restaurant escollit per gaudir de la cuina toledana, òbviament 'a dedo' dels resultats obtinguts de consultar a San Google...
Després d'un bon matí de turistes per aquesta ciutat castellana vam dirigir-nos al restaurant per recuperar forces i descansar de tant voltar cap amunt i cap amunt (com volguent dir...).
El primer que ens va sorpendre és que tenen un lloc destinat a taules que està en un soterrani, a resguard del calor del migdia... tot molt íntim.
Vam decidir demanar un plat que era una espècie de 'pica-pica' amb tasts de diferents plats típics. Un gran encert. El mini-rotllet d'ànec amb confitura de poma verda, sublim!
Per segon, la Popeta va demanar peix (estava reservant-se ;p) i jo vaig demanar cèrvol... haig d'aprofitar per tastar coses que normalment no menjo! He de confesar que vaig haver de fer un gran esforç per poder menjar-ho tot, però la gula pot amb mi!
Però el que va ser el súmmun van ser les postres: vam compartir una selecció de postres amb sis postres diferents... amb això sí que no vam poder acabar del tot...
En fi, m'emporto un gran record d'aquest restaurant... i del fet que si has menjat copiosament, el millor que pots fer després és una migdiada i MAI anar-te a voltar sota un sol de justícia!

No hay comentarios: