Gurmets a la xarxa

L'art de menjar i beure bé s'ha convertit en tot un savoir-faire per a moltes persones. Als quioscs, multitud de revistes ens conviden a elaborar tot tipus de plats: des dels més sofisticats als més senzills passant per aquells més saludables. I, com tots sabem, la cuina s'ha exaltat tant que els cuiners més famosos del país i part de l'estranger són tan o més coneguts -i estimats- que el propi Montilla o ZP.

Vistes les circumnstàncies, el Popet i la Popeta no ens podíem quedar enrera i hem volgut posar a la xarxa el nostre granet de sibaritisme gastronòmic que molts ja coneixeu.

Com a bona periodista, he volgut contrastar la informació i he buscat al diccionari el significat exacte de "Gastronomia". Segons el IEC online, la gastronomia és el "coneixement de tot el que té a veure amb la cuina, l’elaboració i composició dels plats, l’art de degustar i apreciar els menjars i les begudes". I també la "qualitat de gastrònom" que, si vas rebuscant pel diccionari, acabes sabent que es tracta d'una "persona afeccionada a menjar bé".

Això és exactament el que som a Panxacontenta. Uns paladars afamats de bon menjar que sempre tenen un budell buit per provar les creacions més insòlites.

Que vagi de gust!!


Futuribles

Com que la nostra llista de restaurants que volem tastar ha crescut una barbaritat (som així de capritxosos), hem decidit que aquest apartat sigui una entrada amb cara i ulls en la nostra bloc. Hi podeu arribar utilitant l'etiqueta '_Futuribles' del llistat de la dreta.

Ja ho sabeu: si teniu alguna suggerència d'algun restaurant que voleu compartir amb nosaltres, podeu afegir un comentari a aquesta entrada o posar-vos en contacte amb els Poppets a l'adreça: anskaro[arroba]gmail.com.
Estarem encantats de ser els vostres reporters personals i publicar així una ressenya de la vostra proposta al bloc.

Pregó al visitant

El contingut d'aquesta bloc és merament informatiu, subjectiu i, òbviament, no té cap caràcter publicitari. Per descomptat, no tenim ànim de lucre (som així de macos, nosaltres ;p). El que us volem transmetre és que el que hi ha escrit és una percepció personal, explicada de forma simpàtica i divertida —almenys per a nosaltres— de les visites que hem fent a una sèrie de restaurants. Ens agrada compartir les nostres experiències i impressions personals amb qualsevol que arribi fins a aquesta bloc. Una opinió més a la butxaca no fa mai mal, no?

D'altra banda, no podem fer-nos responsables dels diferents comentaris que puguin anar escrivint els visitants de la bloc, però mentre aquests tinguin un to cordial i respectuós, no en treurem cap. Entenem que hi ha gustos per a tot!

Que us sigui profitosa la visita a la bloc!

18/11/08

Can Cortés

Nom: Can Cortés
Adreça: Ctra. Arrabassada, km. 6,5 - Av. Can Cortès, 20
Ubicació: Sant Cugat del Vallés
Telèfon: 93 674 17 04
Web: www.cancortes.com
Cuina: Mercat
Preu: 20-40€

Notes: Vam anar a aquest restaurant després d'un intent frustrat d'anar al restaurant japonés Matsu, a Sant Cugat del Vallés... com s'enten que un restaurant tanqui un diumenge? Potser el fet que estigui en una zona d'oficines i que, per tant, en diumenge no hi hagi molt moviment per allà sigui un factor a tenir en compte... però em vaig quedar amb moltes ganes! A més, era la Popeta no sabia que hi anàvem allà... en fi... un altre dia!
Així que no va quedar més remei que agafar el cotxe, enfilar l'Arrabassada cap a Barcelona i esperar que s'anunciés el desviament cap al restaurant.
Tot i que hi havia bastants cotxes al petit parking del restaurant i a les seves rodalies, vam trobar taula sense problemes tot i no haver reservat (la crisi!)
Entrant en el tema gastronòmic, la seva carta es centra en arrossos i carns a la brasa, tot i que tenen una miqueta de tot per poder contentar qualsevol comensal.
Una cosa que em va sorpendre va ser la quantitat servida als plats. La Popeta no va poder acabar-se la seva coca d'escalivada i jo vaig acabar ben ple amb la meva amanida de formatge de cabra gratinat... i encara quedàven els segons!
He de confesar que no vaig poder acabar-me l'entrecot que vaig demanar... quina ràbia!
I per postres, per baixar una miqueta, unes boletes (3!) de gelat de iogurt amb fruits del bosc... mmmmmmm... no sé que era més pecat: acabar-s'ho tot o deixar-se una miqueta al plat...
Òbviament, després d'aquest dinar, es recomana una bona passejada per Collserola, això sí, anant amb compte de no topar-se amb uns porcs senglars o amb uns ciclistes esbojarrats, que els diumenges està la muntanya plena!

No hay comentarios: