Gurmets a la xarxa

L'art de menjar i beure bé s'ha convertit en tot un savoir-faire per a moltes persones. Als quioscs, multitud de revistes ens conviden a elaborar tot tipus de plats: des dels més sofisticats als més senzills passant per aquells més saludables. I, com tots sabem, la cuina s'ha exaltat tant que els cuiners més famosos del país i part de l'estranger són tan o més coneguts -i estimats- que el propi Montilla o ZP.

Vistes les circumnstàncies, el Popet i la Popeta no ens podíem quedar enrera i hem volgut posar a la xarxa el nostre granet de sibaritisme gastronòmic que molts ja coneixeu.

Com a bona periodista, he volgut contrastar la informació i he buscat al diccionari el significat exacte de "Gastronomia". Segons el IEC online, la gastronomia és el "coneixement de tot el que té a veure amb la cuina, l’elaboració i composició dels plats, l’art de degustar i apreciar els menjars i les begudes". I també la "qualitat de gastrònom" que, si vas rebuscant pel diccionari, acabes sabent que es tracta d'una "persona afeccionada a menjar bé".

Això és exactament el que som a Panxacontenta. Uns paladars afamats de bon menjar que sempre tenen un budell buit per provar les creacions més insòlites.

Que vagi de gust!!


Futuribles

Com que la nostra llista de restaurants que volem tastar ha crescut una barbaritat (som així de capritxosos), hem decidit que aquest apartat sigui una entrada amb cara i ulls en la nostra bloc. Hi podeu arribar utilitant l'etiqueta '_Futuribles' del llistat de la dreta.

Ja ho sabeu: si teniu alguna suggerència d'algun restaurant que voleu compartir amb nosaltres, podeu afegir un comentari a aquesta entrada o posar-vos en contacte amb els Poppets a l'adreça: anskaro[arroba]gmail.com.
Estarem encantats de ser els vostres reporters personals i publicar així una ressenya de la vostra proposta al bloc.

Pregó al visitant

El contingut d'aquesta bloc és merament informatiu, subjectiu i, òbviament, no té cap caràcter publicitari. Per descomptat, no tenim ànim de lucre (som així de macos, nosaltres ;p). El que us volem transmetre és que el que hi ha escrit és una percepció personal, explicada de forma simpàtica i divertida —almenys per a nosaltres— de les visites que hem fent a una sèrie de restaurants. Ens agrada compartir les nostres experiències i impressions personals amb qualsevol que arribi fins a aquesta bloc. Una opinió més a la butxaca no fa mai mal, no?

D'altra banda, no podem fer-nos responsables dels diferents comentaris que puguin anar escrivint els visitants de la bloc, però mentre aquests tinguin un to cordial i respectuós, no en treurem cap. Entenem que hi ha gustos per a tot!

Que us sigui profitosa la visita a la bloc!

17/3/09

El Portalet


Nom: El Portalet
Adreça: Pl. del Dr. Guardiet, 14
Ubicació: Rubí
Telèfon: 93 588 54 68
Web: -
Cuina: Italiana, Mercat
Preu: 20-40€

Notes: Després d'una setmana molt i molt dura per a la Popeta per motius de feina, vem donar-nos el luxe d'anar a sopar fora. Com que estàvem per Rubí, vam anar a donar un tomb pel centre i vam decidir no anar a cap dels llocs on sempre anàvem, així que, després de comprovar que el Restaurant el Gall només obre per encàrrec, l'hora que era va fer-nos decidir per El Portalet, restaurant al davant de l'esglèsia de Sant Pere.
L'ambient era acollidor i no vam tenir problemes per sopar sense reserva. La carta ens va fer veure quines eren les seves especialitats: carns a la brasa de carbó d'alzina i pizzes casolanes. Com que era de nit, ens vam decidir per aquestes últimes... això sí, després de compartir unes torrades amb escalivada i anxoves XD (ja anirem un altre dia a tastar la carn, que vaig veure el que servien a la taula del costat i tenia molt bona pinta!)
La meva pizza estava ben bona (la de la Popeta no ho sé, perquè no em va deixar tastar la seva Carbonara :p). La masa no era fina però tampoc esponjosa... quasi bé es podria dir que era com una galeta. I la mida, acceptable. Vaig demanar l'oli picant aquest que es posa a la pizza per donar-li mes 'gustillo' i, escolta, que no havia manera que piqués... tot i que si miraves el porronet on era l'oli, hi havia un 'bitxo' allà que espantava...
Vam sortir contents per diversos motius: perquè vam sopar bé i, sobre tot, perquè s'havia acabat aquesta setmana infernal.

No hay comentarios: