Gurmets a la xarxa

L'art de menjar i beure bé s'ha convertit en tot un savoir-faire per a moltes persones. Als quioscs, multitud de revistes ens conviden a elaborar tot tipus de plats: des dels més sofisticats als més senzills passant per aquells més saludables. I, com tots sabem, la cuina s'ha exaltat tant que els cuiners més famosos del país i part de l'estranger són tan o més coneguts -i estimats- que el propi Montilla o ZP.

Vistes les circumnstàncies, el Popet i la Popeta no ens podíem quedar enrera i hem volgut posar a la xarxa el nostre granet de sibaritisme gastronòmic que molts ja coneixeu.

Com a bona periodista, he volgut contrastar la informació i he buscat al diccionari el significat exacte de "Gastronomia". Segons el IEC online, la gastronomia és el "coneixement de tot el que té a veure amb la cuina, l’elaboració i composició dels plats, l’art de degustar i apreciar els menjars i les begudes". I també la "qualitat de gastrònom" que, si vas rebuscant pel diccionari, acabes sabent que es tracta d'una "persona afeccionada a menjar bé".

Això és exactament el que som a Panxacontenta. Uns paladars afamats de bon menjar que sempre tenen un budell buit per provar les creacions més insòlites.

Que vagi de gust!!


Futuribles

Com que la nostra llista de restaurants que volem tastar ha crescut una barbaritat (som així de capritxosos), hem decidit que aquest apartat sigui una entrada amb cara i ulls en la nostra bloc. Hi podeu arribar utilitant l'etiqueta '_Futuribles' del llistat de la dreta.

Ja ho sabeu: si teniu alguna suggerència d'algun restaurant que voleu compartir amb nosaltres, podeu afegir un comentari a aquesta entrada o posar-vos en contacte amb els Poppets a l'adreça: anskaro[arroba]gmail.com.
Estarem encantats de ser els vostres reporters personals i publicar així una ressenya de la vostra proposta al bloc.

Pregó al visitant

El contingut d'aquesta bloc és merament informatiu, subjectiu i, òbviament, no té cap caràcter publicitari. Per descomptat, no tenim ànim de lucre (som així de macos, nosaltres ;p). El que us volem transmetre és que el que hi ha escrit és una percepció personal, explicada de forma simpàtica i divertida —almenys per a nosaltres— de les visites que hem fent a una sèrie de restaurants. Ens agrada compartir les nostres experiències i impressions personals amb qualsevol que arribi fins a aquesta bloc. Una opinió més a la butxaca no fa mai mal, no?

D'altra banda, no podem fer-nos responsables dels diferents comentaris que puguin anar escrivint els visitants de la bloc, però mentre aquests tinguin un to cordial i respectuós, no en treurem cap. Entenem que hi ha gustos per a tot!

Que us sigui profitosa la visita a la bloc!

24/2/08

Café Salambó

Nom: Café Salambó
Adreça: Torrijos, 51
Ubicació: Barcelona - Gràcia
Telèfon: 93 218 69 66
Web: www.cafesalambo.com
Cuina: Creativa Mercat
Preu: 20-40€

Notes: Si vas a aquest restaurant a sopar (ho comento perquè també pots anar a prendre una 'copitxuela' o, com diria el Shin-chan, per 'merenar') és molt bona idea endur-se uns passatemps per fer alguna cosa mentre aconsegueixes que algun cambrer magnàmim s'apiadi del teu estòmac rondinaire i et prengui nota.
Del menjar recordo que vaig demanar una 'Escalivada amb núvol de formatge de cabra'... és curiós, això del núvol... arribaria a dir que era formatge de cabra en pot, com aquests de nata Pascual (es poden dir marques?) que prems el botonet i ffffffffffsh, ja tens una figureta simpàtica (qui no ha agafat un d'aquets pots i s'ha fotut la nata directament a la boca? XD). Ho dic perquè més o menys tenia la mateixa forma i la mateixa textura, però allà, a la llunyania, es notava un sabor semblant al formatge de cabra... a mi, on sigui una bona rodanxa de formatge de cabra passada pel forn per donar-li una miqueta de calor i consistència, que es treguin totes les escumes i mandangues d'aquestes!
Bé, tornant al menjar, la Popeta va fer una Burguer-foie. En una paraula, era enorme... no se la podia acabar, la pobra, i vaig haver de donar-li un cop de mà (més ben dit, de forquilla ;D)
En definitiva, aquest café-restaurant té una gran versatilitat, ja que, segons l'hora del dia té una oferta diferent: esmorzars, menús de migdia, berenars, sopars, tapes, copes,...
També destacaré la seva decoració dels anys 30 amb fusta per tot arreu: terra, cadires, taules,... i que si després de sopar t'animes, pots prendre un combinat mentres fas una partideta als billars... Si es que té de tot!!!

No hay comentarios: